Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2011-05-03, 17:48 Co sądzicie o rządach premiera Donalda Tuska?
Dzisiejszy finał Pucharu Polski w piłce nożnej. Mój zrzut z ekranu w załączniku. Podzielacie zdanie kibiców?
donald.jpg Finał PP w piłce nożnej, 03.05.2011
Plik ściągnięto 134 raz(y) 98,51 KB
Wysłany: 2011-05-03, 19:48 Re: Co sądzicie o rządach premiera Donalda Tuska?
hiszpan napisał/a:
Podzielacie zdanie kibiców?
Zdecydowanie .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-05-03, 19:59
To napisali czytelnicy Rzeczpospolitej Zazdrośni jacyś, czy co
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-05-03, 20:02
Shymool napisał/a:
To napisali czytelnicy Rzeczpospolitej Zazdrośni jacyś, czy co
Odpowiem ci ....Polacy .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-05-03, 20:18
maaciej76 napisał/a:
Odpowiem ci ....Polacy
No tak, bo nawet język zrozumiały
Dodam nawet-to prawdziwi Polacy :
"Stadion zdemolowany
- Miałem nadzieję, że kibice obu zespołów przyjechali do naszego miasta uczestniczyć w pasjonującym widowisku sportowym. Po raz kolejny okazało się, że jest inaczej - powiedział po burdzie zastępca prezydenta Bydgoszczy Sebastian Chmara.
Po półgodzinnej bitwie szkody liczą władze bydgoskiej Zawiszy, na której stadionie rozgrywany był finał Pucharu Polski. - Straty będą zapewne ogromne. Mam obawy, czy uda się je usunąć przed kolejnym naszym ligowym spotkaniem, które powinniśmy tutaj zagrać za dziesięć dni - przyznał prezes klubu Bogdan Pultyn."
źródło:07:16, 04.05.2011 /tvn24.pl, PAP, "Gazeta Wyborcza"
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Antoine de Saint-Exupery
Też wolałbym podpisać: żródło: /Trwam, "Rzeczpospolita", "Nasz Dziennik", "Gazeta Polska"
Dla równowagi obejrzyj zdjęcie "prawdziwych" Polaków z tej imprezy na wielu forach i serwisach.
Też wolałbym podpisać: żródło: /Trwam, "Rzeczpospolita", "Nasz Dziennik", "Gazeta Polska"
Dla równowagi obejrzyj zdjęcie "prawdziwych" Polaków z tej imprezy na wielu forach i serwisach.
Nie wkładaj w moje usta czegoś czego nie powiedziałem , mam zdjęcia z pierwszej ręki więc nie martw się o mnie .
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2011-05-05, 09:30
Zadziwiające, że niektórzy gotowi są stanąć w obronie pospolitych wandali i chuliganów, byle tylko dokopać Platformie i mediom, które mają choć trochę inne spojrzenie na świat lub po prostu nie sympatyzują z jedyną słuszną opcją (prawdziwie polską!), czyli z PiSem..
Jednocześnie wielu z tych obrońców chwali ministra Ziobrę czy pomysł na dwudziestoczterogodzinne sądy, w ogóle koncepcje zaostrzenia prawa. Ale jeśli sprzeciw wobec Tuska i jego kolegów ma się opierać gównie na aliansie z szalikowcami, skinheadami (patrz: NOP), koczownikami i awanturnikami z Krakowskiego Przedmieścia (także tymi z legitymacjami; SŁUDZY PUTINA, hahahaha!), smoleńskimi wdowami, agentami Tomkami (a tak trochę z innej beczki – ostatecznie uniewinniono prof. Podgórskiego, który miał rzekomo fałszować medyczną dokumentację i brać łapówki, ciekawe), wyznawcami teorii spiskowych (które wykluczyła chociażby „Rzepa”; a ostatnio z helu wycofuje się PiS), to z tej mąki chleba raczej nie będzie, choć to już nie moje zmartwienie, bo wyżej wymienione, jakże barwne środowiska, to nie moja bajka.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2011-05-05, 10:39
Cóż można sądzić o obecnymi rządzie ? Generalnie żyje się coraz lepiej Z moich obserwacji wynika, że zmierzamy w tym kierunku aby w kraju pozostali tylko pracownicy budżetówki i "bizmesmeni"
Cóż można sądzić o obecnymi rządzie ? Generalnie żyje się coraz lepiej Z moich obserwacji wynika, że zmierzamy w tym kierunku aby w kraju pozostali tylko pracownicy budżetówki i "bizmesmeni"
– Usłyszeliśmy polecenie, że z tłumu kibiców mamy wyłapywać osoby "trzymające transparenty obrażające premiera". Pakować do więźniarek i przewozić na komisariaty – opowiada policjant z prewencji.
Źródło internet .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum