Nie wiem czy Babeczki zaakceptują stworzenie tematu dotyczącego kosmetyków, a raczej ich sprzedaży czy też "oddania".
Co mnie zainspirowało do tego tematu? - otóż kupiłam podkład, w USA, nie sprawdzając "odcieniu". MAYBELLINE NEW YORK DREAM MATTE MOUSSE , kolor : NATURAL IVORY "LIGHT3". ściągnięta jest z niego folia chroniąca, gdyż chciałam na nadgarstku sprawdzić odcień.
Jak dla mnie jest za jasny, czy któraś z Was byłaby zainteresowana?
Dominika super temat, sama ostatnio chciałam spytać którejsć czy nie chciałaby odkupić taniej perfum, ale tak się złożyło ze mi sie jednak spodobały.
dla mnie podkład o którym mówisz chyba też byłby za jasny, zresztą mam juz swój inny ulubiony, ale MAYBELLINE NEW YORK DREAM MATTE MOUSSE moge w 100% polecić innym dziewczyną, używałam kiedyś, jest bardzo fajny
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-03-28, 19:27
Wiem że może troche nie w temacie kosmetykow ale ja mam do sprzedania 2 opakowania preparatu antykoncepcyjnego Yasmin. Ja juz nie wykorzystam, a moze ktoras z forumowych kobiet bierze
Wiem że może troche nie w temacie kosmetykow ale ja mam do sprzedania 2 opakowania preparatu antykoncepcyjnego Yasmin. Ja juz nie wykorzystam, a moze ktoras z forumowych kobiet bierze
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-03-28, 21:51
Dominika napisał/a:
Panterka ile chcesz za opakowanie
Mysle ze chce tyle ile za nie zaplacilam
Kupilam je niedawno ale mi nie sluzyly wiec wzielam tylko jedno opakowanie i odstawilam. Na pudelku jest cena 40 zł.
jestsuper napisał/a:
Sprzedawanie leków na receptę jest nielegalne
A co mam je wyrzucic? Nie jest to mala kwota, wiec wole sprzedac i kupic cos za to synkowi.
jestsuper, zgłoś do prokuratury. I nie ośmieszaj się.
A skąd pewność, że osoba która odkupi leki może je przyjmować? Chyba, że okaże receptę... Zwracam tylko uwagę! Ludzie są różni mogłaby się zgłosić jakaś małolata, która na własną rękę chciałaby zacząć przyjmować hormony, a to nie przelewki
A skąd pewność, że osoba która odkupi leki może je przyjmować?
ja mogę, już po kłopocie receptę mogę pokazać
no już - zawieszenie broni
wczoraj rozmawiałam z Ferbikiem- myślę, że jako UWAGę NA PRZYSZłOść mogą Panie potraktować to co teraz napiszę:
przed rozpoczęciem kuracji antykoncepcyjnej nie tylko WARTO, ale NALEżY zrobić badania hormonalne. Lekarze wypisujący "na oko" tabletki mogą narobić niemałego bałaganu.
W Lodzi za takie badania zapłacicie ok 100 zł, ale macie pewność, że tabletki są odpowiednio dobrane.
no..., już koniec mONdrości ;p
Pozdrawiam serdecznie
A skąd pewność, że osoba która odkupi leki może je przyjmować? Chyba, że okaże receptę... Zwracam tylko uwagę! Ludzie są różni mogłaby się zgłosić jakaś małolata, która na własną rękę chciałaby zacząć przyjmować hormony, a to nie przelewki
TO nie są psychotropy, to po pierwsze. Po drugie, żaden praktycznie ginekolog u nas na prowincji nie robi badań hormonalnych celem dobrania piguł, tylko rzuca się metodą prób i błędów na zasadzie królika doświadczalnego - jak zwykle cierpi na tym pacjent/ka. Po trzecie, dostęp do tego działu ustala administracja, gdzie jak na złość ja też jestem w jej gremium. Po czwarte, tak się czasem składa, że pewne osoby się znają, a po piąte, to że nie było napisane że wymagana jest recepta to wcale nie jest przestępstwem a tylko nieścisłością.
Racja, to są hormony Ferbik wyluzuj nikt sie nie czepia tylko ty. To, że zwróciłam uwagę Panterce nie oznacza, że mam cos przeciwko, tylko ostrzegałam... Co wyjaśniłam już w postach wyżej. Myślę, że temat jest już dawno zakończony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum