Każda z nas lubi kupować, nie tylko podstawowe produkty, ale również ciuszki, chemia, agd i inne.
Każda z Was pewnie się spotkała z mniejszą czy większą promocją w sklepie, Supermarkecie. Skoro można kupić taniej, to po co przepłacać. Wrzucajmy tutaj więc aktualne promocje, które waszym zdaniem można polecić innym, nie tylko zakupoholiczkom, ale przede wszystkim kobietkom.
Od 15.06 w odido promocja na mleko dla dzieci Bebiko 2, 2R, 3, 3R, 3 bananowe, junior 4 truskawkowe. Cena 12,49zł/opak.
Chodzi o jeden czy dwa towary z danego miejsca. Jutro czwartek, Wieluńskie markety znów promocje. Jak to magiczne słowo potrafi namieszać na rynku... I wcale tu o bazar nie chodzi.
a jak tam z promocjami w sklepach z odzieza?? house itp?? bo widze ze zaczynaja sie wyprzedaze letnie ale czy warto?? tzn napewno warto ale to dopiero pierwsza tura i nie wiem czy czekac na 2 czy juz sa obnizki warte zainteresowania??
sandrahaha, do zeszłej niedzieli w house była promocja na cały asortyment (nawet ten przeceniony) o 40%, wystarczyło tylko się okazać kuponem z facebooka
Z tego co wiem to jest chyba jakaś wyprzedaż do -55% ale podejrzewam, że przeceniony jest ten asortyment, który im po prostu nie schodzi. Ale nie wiem, nie byłam teraz więc nie chciałabym wprowadzać nikogo w błąd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum