Podczas sobotniej imprezy ATB In Concert w poznańskiej Arenie na telebimach będzie można zobaczyc pierwsze animacje promujące event Sensation White w Polsce. Organizator - Agencja Essence Music wychodzi na przeciw oczekiwaniom polskich klubowiczów, wg. sondy przeprowadzonej przez nas kilka tygodni temu wynika że Sensation jest najbardziej oczekiwaną imprezą. Wyniki sondy prezentujemy pozniżej:
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-06-26, 18:43
będzie klubowo na Hali. zwierzaki z zoo zwieją:)
BuLi [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-26, 20:31
Czemu nie...można się pojawić. Ale wydaje mi się, że duuużo lepszą imprezą bedzie CF Na Mirosławicach...Line-up jest tam poprostu potężny a House Arena bije wszystko na łeb, na szyje...Tak czy inaczej dobrze się dzieje, że w Polsce pojawiają sie tak duże Eventy.Moim skromnym zdaniem to duży krok na przód.PvD, koszin:D, Marco V, Lucca :* to już jest naprawdę smietanka sceny klubowej a w połączeniu z ekipą z Polski - Piotruś Pan, Matush może i pewnie da to niezwykłą impreze....Tak czy inaczej wole Creamfields niż Sensation
Wysłany: 2007-07-30, 17:42 Sensation White Polska - 06.10.2007
26 lipca(czwartek) w końcu został ujawniony line-up tegorocznego
Sensation White Polska.
Zapewne większość klubowiczów czekała na ten moment z niecierpliwością.
A bilety sprzedają się jak świeże bułeczki.
Ciekawa jestem, czy ktoś z Was zdecydował się na odwiedziny Hali Ludowej we Wrocku
6 października, dlatego na nowo poruszam ten temat.
A oto artykuł zamieszczony na ftb.pl -
" BE PART OF THE NIGHT DRESS IN WHITE
Z wielką radością oficjalnie informujemy o drugiej polskiej edycji Sensation White, która odbędzie się 6 października we wrocławskiej Hali Ludowej!
6 pazdziernika, we wrocławskiej Hali Ludowej zagrają:
Michael Burian
Angelo Mike & John Hetmond
Sebastian Ingrosso
David Guetta
Markus Schulz
Sander van Doorn
Pierwsze dwie pule biletów w cenie 120 PLN oraz 149 PLN został wyprzedane w ciągu kilku minut. Kolejna, a zarazem ostatnia pula biletów standardowych pojawi się na FTB.pl 5-go sierpnia o godz. 21.00. Cena biletów w ostatniej puli to 199 PLN.
Nie byłem ale widziałem ludzi wracających koło 7 rano z tej imprezy Wszyscy poubierani na biało, odrzucił mnie widok dużej liczby panienek ubranych jak ulicznice. No ale może to taka moda Ja się nie znam
odrzucił mnie widok dużej liczby panienek ubranych jak ulicznice. No ale może to taka moda
To ja chyba nie za bardzo podążam za modą...
Jedna z grupek wieluńskiej reprezentacji zjechała z SW koło 12.
No nawet dobry mieli czas. Pewnie niedawno przebudzili się, bo taka impreza i ogrom wrażeń doznanych na niej potrafią człowieka wymęczyć.
Czekam na zdjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum