Wysłany: 2013-01-14, 14:04 Poszukiwany właściciel pieska
Od kilku dni w okolicach WDK, skrzyżowanie 18-go Stycznia/ Krakowskie Przedmieście biega ciemnego koloru kundelek z założoną, obrożą i opuszczonym kagancem. Jeśli ktoś zgubił takiego pieska to może podjechać i poszukać przy ww. lokalizacji.
Ostatnio zmieniony przez michal_saper 2013-01-15, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie zwróciłem uwagi na kolor obroży. Zainteresował mnie kaganiec, który zwisały mu pod pyskiem, był po części oblodzony, ale na kolor obroży nie zwrocilem szczegolnej uwagi, choć tak po dlugim namysle, nie wiem czy nie była ona czerwona...
Ostatnio zmieniony przez michal_saper 2013-01-15, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Rozumiem ... Mi własnie zaginął czarny pies z brązowymi łapkami i brązowymi brwiami. Mial na sobie własnie czerwoną obroże z medalikiem ... Bylem szukać tego psa tam gdzie pan podał w ogłoszeniu ale nic nie widziałem . No niestety,ale szukania nie poszły pomyślnie ... Dziękuję Panu za czas i za odpisanie .:)
Ja tego psa widzialem dwukrotnie czy nawet trzykrotnie. Za każdym razem w godzinach 10-13 Ostatni raz widziałem go wczoraj, podążał z drugim psem rasy beagle Krakowskim Przedmieściem w stronę ośiedla Kopernika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum