Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 24 Sie 2005 Posty: 51 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-09-15, 13:37
Troche przypomina "car puszkę" - największe odlane działo, nie strzelało ale największe! mam nadzieję, że to przynajmniej działa bo trudno mi sobie wyobrazić używanie
Nie beda go przetwarzać. Od razu na papier pójdzie. A'propos nawet sobie nie wyobrażasz sobie jaka mocą oblieniową dysponują w tej chwili komputery dla grafików. Taki obrazek to dla nich pryszcz.
DeMarco, na papier bez obróbki ?? No no... naprawde mało znam osób, którym podobają się surowe zdjęcia
DeMarco napisał/a:
A'propos nawet sobie nie wyobrażasz sobie jaka mocą oblieniową dysponują w tej chwili komputery dla grafików. Taki obrazek to dla nich pryszcz.
W sumie to masz racje, bo nie wziąłem pod uwagę tego, że skoro stać gościa na taki obiektywik, to stać go będzie na sprzęt Podszedłem do tematu w ten sposób jakby to masówka była
Też mi się wydaje, że dobre zdjęcie bez photoshopa to nie przejdzie. Zasugerowałemsię tym, że w wielu przypadkach cyfrówki mają opcję wydruku prosto z aparatu Więc jednak można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum