Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-04-11, 20:50 Moja Italia ukochana
już dawno się zbierałam do tego, żeby pokazać Wam trochę "mojego miejsca na ziemi". Moja kochana Italia. Trzeba poczuć to powietrze, poznać ludzi i tam być żeby się zakochać... zdjęcia nie pokazują wszystkiego ale zawsze "coś"... szkoda, że nie mam więcej "widokowych" ale pokazuję to co mam...
trochę Wenecji, trochę Rzymu... ale przede wszystkim mała wioska nad Adriatykiem- Lido Adriano-moja miłość
hmm... no cóż... raulmanka!! te zdjecia jakby takie znajome sie wydaja... jakies de ja vu czy co... no ale italia rzeczywiscie przebija wszystkie miejsca na ziemi... magia i tyle...
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-04-12, 15:10
Cytat:
hmm... no cóż... raulmanka!! te zdjecia jakby takie znajome sie wydaja... Smile jakies de ja vu czy co... n no ale italia rzeczywiscie przebija wszystkie miejsca na ziemi... magia i tyle... n
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum