Wysłany: 2006-12-16, 23:00 Hierarchia na studiach :D
W skomplikowanych, hierarchicznych strukturach administracyjnych wyższych uczelni łatwo się zgubić. Jeśli chcemy coś załatwić warto wiedzieć, co kto może.
Rektor
Przeskakuje najwyższe budynki za jednym zamachem. Jest silniejszy od lokomotywy i szybszy od pocisku. Chodzi po wodzie. Rozmawia z Bogiem.
Prorektor
Przeskakuje niskie budynki za jednym zamachem. Jest silniejszy od lokomotywy parowej. Czasami dogania pocisk. Chodzi po wodzie, gdy morze jest spokojne. Rozmawia z Bogiem, jeżeli otrzyma specjalne pozwolenie.
Dziekan
Przeskakuje niskie budynki z rozbiegu i o tyczce. Jest prawie tak silny jak lokomotywa parowa. Potrafi strzelać z pistoletu. Chodzi po wodzie na krytym basenie. Czasami Bóg zwraca się do niego.
Prodziekan
Ledwo przeskakuje budkę portiera. Przegrywa z lokomotywą. Czasami może trzymać broń bez obawy o samookaleczenie. Bardzo dobrze pływa. Rozmawia ze zwierzętami.
Profesor
Obija się o ściany próbując przeskoczyć jakikolwiek budynek. Może zostać przejechany przez lokomotywę. Nie dostaje amunicji. Pływa pieskiem. Mówi do ścian.
Doktor
Wbiega do budynków. Nie wytrzymuje konfrontacji z ręczną drezyną. Moczy się pistoletem na wodę. Utrzymuje się na wodzie tylko dzięki kamizelce ratunkowej. Bełkocze do siebie.
Pani z dziekanatu
Podnosi budynki i przechodzi pod nimi. Zwala lokomotywę z torów. Łapie pocisk zębami i go rozgryza. Zamraża wodę jednym spojrzeniem. Jest Bogiem.
Wysłany: 2006-12-17, 16:06 Re: Hierarchia na studiach :D
aga napisał/a:
Pani z dziekanatu
Podnosi budynki i przechodzi pod nimi. Zwala lokomotywę z torów. Łapie pocisk zębami i go rozgryza. Zamraża wodę jednym spojrzeniem. Jest Bogiem.
He he coś w tym jest
Czasami strach bylo wejść do sekretariatu
Student poszedl zdawac egzamin ustny.Zdaje zdaje...meczy sie meczy,ale cos mu to nie
wychodzi.Profesor coraz bardziej wnerwiony widzi ze student niekumaty wiec chce go oblac, ale student nie daje za wygrana-prosi o druga szanse,na co profesor odpowiada:
"No dobra jesli odpowie pan na jedno moje pytanie to zalicze panu egzamin...
Prosze mi powiedziec kto to jest STUDENT?? "Po czym student z grymasem na twarzy odpowiada:
"No wiec student to mloda osoba ktora dazy do zdobycia wiedzy itd. itd..." Na co profesor
patrzy i mowi: "Otoz nie! Student to takie male (słowo wymoderowano) co plywa po wielkim szambie i z
trudnoscia probuje doplynac do wyspy zwanej MAGISTER..." Student wqrzony nie wie co
powiedziec.Profesor chce mu wpisywac pale na co student odzywa sie:"Niech pan profesor powie kto to jest PROFESOR??" Profesor zachnal sie i zaczal mowic ze profesor to starsza osoba, bardzo inteligentna ble ble itd. itp...Student popatrzyl i powiedzial :
"Otoz nie,PROFESOR to bylo kiedys takie male (słowo wymoderowano) plywajace po wielkim szambie, ktore z trudem doplynelo do wyspy MAGISTER, posiedzialo tam troche, znudzilo mu sie, nastepnie z trudem doplynelo do wyspy zwanej PROFESOR i teraz siedzi tam i robi wielkie fale, aby te inne gowna nie doplynely do swoich wysp" :P (popieram hiehie )
tak zap, to cała prawda z czym brać studencka musi sie zmagać, troche mi smutno, że te kawały mnie juz nie dotyczą, studiowanie to świetna sprawa...i jaka szkoła życia!!!!
tak zap, to cała prawda z czym brać studencka musi sie zmagać, troche mi smutno, że te kawały mnie juz nie dotyczą, studiowanie to świetna sprawa...i jaka szkoła życia!!!!
Oj prawda!!
Studia- to były fajne czasy!! Oj działo sie, działo
Tyle co się przeżyje na studiach trzeba czerpać i korzystać ale z umiarem, żeby czasami nie zapomnieć że jest jeszcze coś takiego jak uczelnia i zajęcia
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2006-12-20, 14:28
aga napisał/a:
Pani z dziekanatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum