Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-18, 13:47 Seksafera nie tylko w Samoobronie?
a interia.pl:
Była działaczka młodzieżówki SLD Agnieszka S. zadzwoniła w zeszłym tygodniu do biura poselskiego Michała Tobera z informacją, że "doświadczyła tego samego co Aneta Krawczyk" - informuje "Newsweek".
- Jestem zdecydowana zrobić z tego aferę ,jeżeli państwo nie dacie mi stanowiska - cytuje słowa kobiety tygodnik. Według Agnieszki S. propozycja, z której nie skorzystała padła w biurze byłego posła SLD i ministra gospodarki Andrzeja Szarawarskiegoszukaj.
Ten odpowiada, że próbował pomóc jej w znalezieniu pracy, ale że to "wyjątkowo nieatrakcyjna kobieta".
Postępowanie w tej sprawie wszczęła Prokuratura Apelacyjna w Katowicach - pisze "Newsweek".
No cóż... jakoś specjalnie nie jestem zaskoczony...
a tak przy okazji: wedlug mnie to karierowiczki, powoli zaczynaja mnie nudzic takie akcje. Z reszta powinnam sie przyzwyczaic, nasz rzad tylko aferami pokazuje, ze w ogole istnieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum