Moim zdaniem WOŚP - do końca swiata i jeden dzień dłużej
też tak sądze.przynajmniej robią coś dobrego, a samoobrona? no cóż??
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-01-17, 23:44
oj nie nie nie
raczej mi się Krzaklewski bardziej przypomina, który tez tylko pustymi hasłami, żerując na ludzkiej biedzie i rozbudzajać ich nadzieję, dopchał się do władzy. to samo zrobil Flipper i caly jego Samogwałt.
dobrze, że jeszcze nie uznali, że WOŚP to ich zasługa...
saint [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-19, 01:14
WOŚP nie ma nawet co porównywać do tej partii choć uważam, że samoobrona przetrwa, ale napewno daleko jej do tej wspaniałej organizacji Owsiaka, której działania popieram i bedę popierał
Paullaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-19, 10:42
Krew mnie zalewa jak widze że WOŚP musi zbierać pieniądze na to co powinniśmy mieć wszyscy zagwarantowane od PAŃSTWA za te nasze składki, podatki no ale cóż..
Jedno jest pewne WOŚP to wspaniała oraganizacja znana na całym świecie
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-19, 11:01
Paullaa napisał/a:
Krew mnie zalewa jak widze że WOŚP musi zbierać pieniądze na to co powinniśmy mieć wszyscy zagwarantowane od PAŃSTWA za te nasze składki, podatki no ale cóż..
ale wtedy nie mielibyśmy takiej okazji wykazać się dobra wolą, chęcią pomocy, no i można działać, wspólnie zrobić coś dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum