Wysłany: 2013-07-28, 23:02 Kurs języka angielskiego dla dorosłych - poszukuję
Poszukuję dla siebie kursu języka angielskiego dla dorosłych, zależy mi na kontynuacji w wydaniu intensywnym, tak by nie tracić czasu. Kogo polecacie w Wieluniu?
Waham się pomiędzy P. Kuczerą, p. Czyż-Kędzierską i p. Markowskim. To nazwiska zasłyszane od znajomych, ciężko jednak wybrać coś dla siebie.
Zależy mi na intensywności kursu i egzekwowaniu wiedzy, a nie wspólnym ściemnianiu czasu.
Konkretny, wymagający a jednocześnie potrafiący się dostosować oraz człowiek z dużym poczuciem humoru. Miałem styczność z wieloma nauczycielami angielskiego ale Pana Jurka wspominam najlepiej zarówno ze szkoły jak i z zajęć dodatkowych.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-07-31, 22:57
Olborska Małgorzata Nauka Języków Obcych
Kontakt tel. 43 843 38 57
Polecam
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum