Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-12, 00:11 Hotspoty w lokalach
Są w Wieluniu w jakichś lokalach hotspoty? Może w TR?
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-12, 07:47
red napisał/a:
Tomek napisał/a:
Są w Wieluniu w jakichś lokalach hotspoty? Może w TR?
Nie widze na razie takiej potrzeby.
Cóż - koszty są niewielkie, a potrzebę raczej trudno zauważyć dopóki się nie spróbuje, przynajmniej w tym przypadku
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Ale mnie chodzi o lokale "gastronomiczne", puby, kluby, etc. - o tym, że w Infoglobie jest dostęp to akurat wiem, gdyż pracuje tam mój ojciec i już korzystałem z tego hotspota czasem;-)
Wysłany: 2007-03-13, 14:20
Tomek: Nie sprecyzowałeś założeń O hotspotach w lokalach "gastronomicznych" nie słyszałem, ale zawsze możesz podjechać z laptopem i sprawdzić (tak wiem, też mi rada )
_________________ Na wojnie nie ma zasad. Są tylko cele.
w sumie to dużo ludzi by przyciągnęło, ja sama aktualnie nie mam internetu w domu, wiec wpadałabym ze sprzętem do TR, tylko jak wszyscy schowają się za laptopami i będą cicho siedzieć to przyjazna i przyjacielska atmosfera lokalu zmieni się z cichą nostalgie kawiarenek internetowych, a tego raczej nikt by nie chciał.
BTW to swojego czasu obiło mi sie o uszy, że "usługa" ta jest dostępna na naszych "cudnych" ogródkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum