Joanna Brodzik ("Magda M.") i Maciej Zakościelny ("Dlaczego nie") otrzymali tytuł "Najpiękniejsi 2006". W plebiscycie, który od pięciu lat organizuje magazyn "Viva!", czytelnicy wybierają Najpiękniejszą Polkę i Polaka. Uroczysta gala wręczenia nagród odbyła się w poniedziałek wieczorem, 19 lutego, w Auli Politechniki Warszawskiej.
Joanna Brodzik i Maciej Zakościelny zostali wybrani Najpiękniejszymi spośród wielu innych nominowanych - znanych i pięknych kobiet i mężczyzn. Laureaci wyglądali na bardzo szczęśliwych i z dumą prezentowali swoje statuetki.
Małaszyński miał juz tytuł Viva Najpiękniejszy w tamtym roku. Już wcześniej doceniono w tym plebiscycie jego urodę.
Zbyt wielkiego zaskoczenia z tymi wynikami nie ma chyba. Jedni z najsławniejszych aktorów obecnie.
Ja do Jaosi nic nie mam. Jak na razie nie zdenerwowała mnie niczym. A Zakościelny niewątpliwie jest przystojny.
No, ale każdy ma swój gust i swoje zdanie w końcu.
Ja również Joasie lubię ale najpiękniejszym mężczyzną według mnie zostałby Misiek Koterski
lub Borys Szyc gdyby w ogóle był nominowany Bo myślę że nie tylko wygląd decyduje o tym czy ktoś jest piękny czy nie.
_________________ Przeżyć mocno każda chwile, poznać ją do bólu,
do samozatracenia. Po prostu żyć! Żyć! Żyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum