Wierzcie mi lub nie, ale mam na roku osoby, ktore by chetnie skorzystaly z takiego WC zeby tylko nie odchodzic od kompa. Niektorzy wlosy w kite niemyte tydzien zarosnieci, od niektorych nawet cos czuc czasami:P na szczescie wiekszosc jest normalna:)
Ciekawe rozwiązania czyzby informatycy mieli jakąś ukryta chorobe w sobie ze bez sprzetu nie moga nawet do kibelka isc
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie wydaje mnie się żeby byli normalni !!! Osobiście znam kilka przypadków , ledwo stanie to odrazu klawiatura i jazda przez cały dzień !!! No ale są różne fascynacje
Nie wydaje mnie się żeby byli normalni !!! Osobiście znam kilka przypadków , ledwo stanie to odrazu klawiatura i jazda przez cały dzień !!! No ale są różne fascynacje
Ja znam 250 z roku i kilkunastu z innych wydzialow, i musze zaprotestowac, wiekszosc to normalni ludzie (tak jak ja? ) ale zdarzaja sie indywidualisci, ktorzy wygladem musza pokazac co studiuja
Co do wlaczania kompa zaraz po przebudzeniu, to nie jest zwiazane raczej z zawodem (ja osobiscie ide najpierw odbyc poranna toalete ). Przykladem moga byc ludzie grajacy w OGame...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum