Wysłany: 2007-04-05, 08:34 Co jest z polskimi filmami.
Oglądając polski film trzeba sie bardzo napracować pilotem.Dżwiek jest tak nierówny że czasami nie można oglądać.Zresztą nie inaczej jest z głosem lektora.Czyżby nie było w Polsce dobrych dżwiekowców bo sprzętem porzadnym chyba dysponują.
Kłopoty z dzwiekiem zreszta nie tylko w filmie.Kupiłem kiedyś dvd z kabaretem Mumio i wyrzuciłem na śmietnik -nie dało sie słuchać.
Co sądzicie ?
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-04-05, 09:02
Też zauważyłam coś podobnego,oglądając Polski film trzeba mieć pilot w ręce i jedych momentach ściszać bo wyją a w innych podgłaszać.A juz najlepiej jest jak się wieczorem ogląda jakikolwiek film....jak leci jest ok, ale jak wejdą reklamy to wyją że strach.Ciekawe dlaczego film cichutko a reklamy głośno,moze chcą żeby każdy dobrze usłyszał co reklamuja
trzeba mieć pilot w ręce i jedych momentach ściszać bo wyją a w innych podgłaszać
Dokładnie.
Przynajmniej trudno jest zasnąć przy takim filmie, bo jest cicho, cicho i nagle robi się bardzo głośno. Więc dłuższej drzemki raczej nie da się przy tym uciąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum