Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2005-08-13, 20:27
A czemu drugie ?? Wkońcu tam wody nie ma a na fotce jest
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-13, 21:12
Lesiu napisał/a:
A czemu drugie ??
Nie znam się na tym tak dogłębnie jak nasz kolega Ferbik, ale podoba mi się kadr no i ten efekt wody który dodałeś oraz fajnie dobrane kolory. Jak się domyślam, to poddałeś to obróbce w PS-ie?
ywis, co ty ywis z tymi ramkami ?? Jesli chodzi o ramki, to trzeba ich uzywac bardzo ostroznie, bo przewaznie psuja odbior zdjecia.
Co do zdjec:
1) Byloby fajne gdyby nie slupy
2) Juz ci kiedys ocenialem, ale faktycznie mogles bardziej dopasowac odbicie tak jak juz Arch napisal
3) Inne spojrzenie na plazme tak jak u mnie
4) Pomysl dobry, szkoda ze bez statywu
Wysłany: 2005-08-14, 13:44
Ferbik napisał/a:
co ty ywis z tymi ramkami ??
Ciekawie to wygląda, aczkolwiek tak jak mówisz, trzeba mieć umiar, żeby nie zepsuć całość.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2005-08-15, 21:27
Ferbik co do zdjęcia 4 to nie miałem czasu na ustawienie statywu, cała akcja rozegrała się w w ciągu kilku minut, a że był już późny wieczór, na początku nie były zapalone światełka na tej karuzelce.
[ Dodano: 2005-08-15, 22:29 ]
Archdevil napisał/a:
Hm jakbyś się postarał, to ten efekt wody wyszedłby lepszy
To znaczy jak bym się lepiej postarał? Bo nie bardzo rozumiem
Lesiu, mam wiele zdjec, ktore sa dla mnie kiepskie z tych czy innych powodow i dlatego ich nie wystawiam Wiele zalezy od sytuacji... np. moj pajak. Napisalem ze IMHO nie jest technicznie takie jakbym sobie zyczyl ale nie jest tez tandetne. Sam chyba rozumiesz o co mi chodzi
Wysłany: 2005-08-15, 21:54
Ferbik, w końcu człowiek uczy się na własnych błędach. Trening czyni mistrza jak to powiedziałeś i trzeba dużo pracy włożyć, żeby zauważyć efekty
Wysłany: 2005-08-17, 20:39
Będę pracował tak długo aż będę dobry !!! Jedyny problem to brak czasu
[ Dodano: 2005-08-17, 22:09 ]
Kto chciałby usiąść na takim tronie ??
"Średniowieczne narzędzie tortur.Fotel ten służył do przesłuchiwań. Każdy chociaz najmniejszy rych człowieka powodował wbijanie sie ostrych kolców w ciało powodując duży ból."
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-18, 10:20
Nie rozumiem nic o co chodzi z tym fotelem Lesiu, możesz mi wyjaśnić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum