Z okazji 24 urodzin życzę Ci wszystkiego o czym tylko pomarzysz: domku swojego, własnego, cichego z werandą w stylu amerykańskim gdzie wieczorkami bedziesz piła gorące kakao tudzież grzane wino..., żeby Twoje dzieci powiedziały kiedyś że są szczęśliwe, synka i całodniowych, ciuchowych zakupów na maksa gdy nie będziesz się martwić o zawartość portfela. Bum! Niech się spełni :*
Życzenia dla Ciebie,
Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podkochuj się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim,
Pokaż im wszystkim
Wszystkiego najlepszego Martusiu!!!
79.jpg
Plik ściągnięto 23974 raz(y) 26,84 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Z okazji urodzin życzę Ci marzeń - żeby się spełniały, przyjaciół - żeby pamiętali, życia - żeby było kolorowe, miłości - żeby przyszła, szczęścia - żeby nie opuszczało, okularów - żeby były różowe i wakacji - by mogły trwać wiecznie.
By się spełniły Twoje życzenia
By się ziściły Twoje marzenia
By uśmiech często gościł na Twej twarzy
Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń
Wszystko co chciałabyś
By się zdarzyło
Wszystko czego pragniesz
By twoim było...
Baaaardzo wam wszystkim dziękuje. Chociaż wy o mnie pamietacie bo ja sama zapomniałam.... Gdyby jeszcze ktoś mi rzyczył pogody w ten weekend i mniej bieganiny w życiu to byłabym bardzo wdzięczna. I oczywiście przesądnie nie dziękuje Jesteście kochani
*życzył
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2007-07-13, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum