Wysłany: 2005-09-01, 18:39 Allo Allo - czyli René i spółka
czy pamieta ktos film Alo Alo ??
mysle ze wszyscy choc na chwile mieli stycznosc z tym filmem. Dla mnie jest on jak najbardziej kultowy. Właściciel malej kawiarenki dzialajacy w konspiracji z ruchem oporu i jednoczesnie przyjmujący niemieckich oficerow w swoim lokalu oraz Herr Flicka z gestapo. René za ktorym szalaly wszystkie kobiety w okolicy. czy moze ktos pamieta co mowil gdy jego zona przylapywala go na obsciskiwaniu sie z kelnerkami ?? - bo ja nie bardzo pamietam
jeszcze angielscy lotnicy schowani w szafie lub stara babcia ktora nei doslyszy, z glosnikiem a nocniku hehe - to byly patenty
jeszcze najwieksza sprawa obrazu upadłej madonny z wielkim cycem
nie wiem jak inni ale ja osobiscie chcialbym aby ten film wrocil na ekrany telewizorow.
znow zobaczyc policjanta ktory za kazdym wejsciem mowił - "dzień dybry"
jesli pamietacie jakies smieszne teksty z tego filmu to napiszcie
Wysłany: 2005-09-01, 19:28 Re: Allo Allo - czyli René i spółka
Daro napisał/a:
czy moze ktos pamieta co mowil gdy jego zona przylapywala go na obsciskiwaniu sie z kelnerkami ?? - bo ja nie bardzo pamietam
"You stupid woman!"
ale mój ulubiony to "Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzał"
PS. na pewnym znanym p2p znajdziesz pierwszy epizod Allo Allo czyli pierwsze 8 odcinków i to po polsku, a także inne odcinki ale juz w wersji angielskiej.
powtarzac - to byla kobieta z ruchu oporu.
Babka byla (słowo wymoderowano) jak plula na niemcow.
Dzin dybry, mam tu ryrwyr.
No i ten czolg malutki tego pedalskiego niemca Grubbera, i dwoch gestapowskich kulosow: Herr Flick i Von Small Hausen
Wysłany: 2005-09-01, 21:58
hehe Grubber byl homoseksualista i przystawial sie do Rene, ale nic nie pobije helgi ktora zawsze jak zapowiadala to sie darla. Rowniez grabarz byl niezly
Albo kultowy sposób na niesłyszenie śpiewu Edith :>
Lub właśnie wspomniany sposób zapowiadania Von Klinkerhoffena (czy jak mu tam) przez Helgę po prostu wymiata :)
Kocham ten serial:) Przypomina mi stare dobre czasy, kiedy to w sobote po robieniu porzadkow przesiadywalo sie przed 'Allo allo'. Szczegolnie uwielbiam muzyczke lecaca na koncu odcinka:) Jesli chodzi o najfajniejsze teksty to: "oooooooh Rene!", "ty glupia kobieto", "dzin dybry", "sluchajcie uwaznie, bo nie bede powtarzac" hehe.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-06, 10:29
Kobiety popatrzcie na tego Rene zamieszczonego wyżęj. czyż to nie najodważniejszy i najprzystojniejszy facet w całym ruchu oporu we francji .... ileż to kobiet się w nim kochało ileż kobiet on posiadł w trakcie trwania serialu a ile jeszce przed
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum