Ja nie mam nic do facetów w różowym...Ale społeczeństwo ma...Kiedyś przechodząć po Kaliskiej zobaczyłam kolesia w różowym t-shircie...Ludzie gapili się na niego jakby był marsjaninem...
Ja tez nie mam nic do tego, że faceci ubieraja się na różowo. Całkiem fajny kolorek. Pasuje do facetów o ciemnej karnacji i ciemnych włosach ale nie tylko.
Dominika napisał/a:
(ostatni daje rade, tylko niech zmieni fryzurkę)
fryzurkę ma niczego sobie...a w tej koszuli wygląda świetnie...
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-31, 14:35
Juanita napisał/a:
Ja nie mam nic do facetów w różowym...Ale społeczeństwo ma...Kiedyś przechodząć po Kaliskiej zobaczyłam kolesia w różowym t-shircie...Ludzie gapili się na niego jakby był marsjaninem...
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-31, 15:26
a ja też nie mam nic przeciwko wiadomo nie każdemu pasuje ale właśnie do ciemnej karnacji jest ok;) ja się przekonałam w tamtym roku w Italii mojej i teraz mi się podoba.
Ja tam ogólnie nie czepiam się stylu ubierania innych ludzi,
oczywiście wszystko ma swoje granice, ale jeśli facet lubi różowy to niech tam sobie nosi ubrania w tym kolorze, jego sprawa.
A glizda dała dość oczywiste dowody na to, że róż może pasować do mężczyzny.
Wydaje mi się, że gdyby któryś z kolesi na tych fotkach pojawił się na Kaliskiej też przyciągnąłby wzrok płci przeciwnej, ale nie jako marsjanin tylko zwykły przystojniak.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-07-31, 19:12
Hi hi jakos nigdy nie zwracałam uwagi na to w jakim kolorze facet mnie mija i nigdy się nie zastanawiałam czy powinien czy nie ....facet w czarnej czapeczce wygląda fajnie,ale ten z pierwszego zdjęcia w sweterku różowym i koszuli wystającej spod niego bleeee,taki jakiś nie ułożony Ogólnie rzecz biorąc w różowym zawsze będzie fajnie facetowi o ciemnej karnacji,oczywiście musi byc dobrany też odpowiednio z innym kolorem żeby nie było że koszulka różowa a spodnie zielone bleee...
Facet w różowym koleorze a bleeee ........ czy nie ma juz innch kolorów.
Taki kolor ubrania zle mi sie kojarzy stanowczo wole inne kolory ubrań panow
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie wszystkim panom pasuje ten kolor, tak samo jak nie wszystkim paniom. Miło wygląda ta różowa bluza z kapturem, jeszcze takiej w sklepie nie widziałam nigdy. Oczywiście musi być to delikatny stonowany róż a nie ... rażący. Ciekawie by wyglądał facet również w różowej bieliźnie to na pewno nie jest kolor "odchudzający"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum