Ja też życze wszystkiego dobrego i zdrowia bo ona jest najważniejsze
Przykre ale ja spędze ten tydzień w łóżku i nie na ciesze sie słoneczkiem
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
No to ja dokładam się do życzeń udanej, pogodnej jesieni bez przeziębień i innych chorób.
Póki, co u mnie ból gardła zniknął, katar również, więc mam nadzieję, że szybko te efekty chłodniejszych dni nie powrócą.
[ Dodano: 2007-09-30, 18:46 ]
Jutro zaczyna się nowy rok akademicki!!
WSZYSTKIM, którzy w tym dniu zaczynają nowy etap w swoim życiu życzę aby wytrwali w swych postanowieniach, przetrzymali zderzenie z nową rzeczywistością, aby byli jak gąbka dla wiedzy z którą się zetkną i aby zrozumieli, że studia to nie tylko wkuwanie!!!
Tego też życzę wszystkim, którzy od jutra będą kontynuowali już zaczęte dzieło edukacji!!!
1565.gif
Plik ściągnięto 13460 raz(y) 95,09 KB
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum