Wysłany: 2007-11-25, 20:40 EXIT...nowy lokal w Wieluniu
Dziś byłam w nowym lokalu w Wieluniu EXIT na ulicy Biedala. Wystrój fajny, podobał mi się,atmosfera fajna. Jedyny minus tego lokalu to taki, że nie można tam nic zjeść, czyli same napoje serwuja, a szkoda
Ale ogólnie lokal mi się podoba
Wiek: 38 Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 18 Skąd: Krzyworzeka
Wysłany: 2007-11-27, 12:20
fajny lokal, palic nie mozna w srodku to dla niektorych plus a dla innych minus, jak bylem z 3 tygodnie temu to ktos na stolikach tanczyl i szkla sie trzaskaly, taki maly szok ale to chyba otwarcie swietowali to wydaje mi sie ze takich akcji wiecej juz nie bedzie wystroj wypasiony i fajne pufy
Moja stara klasa z podstawówki miała tam dzisiaj małe spotkanie po latach (pozdrawiam wszystkich ) i właśnie z tego powodu po raz pierwszy odwiedziłam ten lokal.
Wrażenia? Jak najbardziej pozytywne! Faktycznie brakuje może jakiegoś jedzonka, ale jak na początek to wszystko jest ok! A już najbardziej podoba mi się to, że nie można palić - brawo za taką inicjatywę! Właśnie z tego powodu na pewno będę tam częściej zaglądać, bo jest to jedyne takie miejsce w Wieluniu
Już gdzieś było pisane na naszym forum, że zakazy nie rozwiążą sprawy. Podejrzewam, że więcej klientów mieliby gdyby nie wprowadzali chorego zakazu palenia, a zainwestowali w porządną wentylację.
Otóż to. Ja sam źle się czuję, kiedy palę wśród osób niepalących, ale to nie moja wina, że w danym lokalu jest słaba lub brakuje wentylacji. Jednak ten zrozumie palącego, kto sam pali.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2007-12-23, 14:44
Bardziej cywilizowane kraje wprowadziły już całkowity zakaz palenia w restauracjach
i barach. Mam nadzieję, że i nasz parlament kiedyś do tego dorośnie
Bardziej cywilizowane kraje wprowadziły już całkowity zakaz palenia w restauracjach
i barach. Mam nadzieję, że i nasz parlament kiedyś do tego dorośnie
Daj Panie Boże mnie staruszce dożyć tego dnia!!!! Zobaczyć tych wszystki śmierdzieli na zewnatrz restauracji!!! Piekne, ale sie rozmarzyłam...
Dostajesz słowne ostrzeżenie za nazywanie ludzi palących śmierdzielami.
Ferbik
_________________ Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji...
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-12-23, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum