Wysłany: 2007-12-21, 20:15 Chrystus się rodzi, nas oswobodzi...
Życzę wszystkim forumowiczom radosnego przeżycia Świąt Bożego Narodzenia.
Niech na ten niezwykły czas ustaną wszystkie gniewy i spory.
A każdy z Nas, niech wykaże się jedyną, prawdziwie ludzką zdolnością.
Zdolnością wybaczania.
W moim imieniu dziękuję Zygmuntowi i życzę jednocześnie Wszystkim Forumowiczom zdrowych spokojnych Świąt Bożego narodzenia, spędzonych w gronie najbliższych.
Na Wigilię, na Święta, na Rok Nowy
Niech się spełnią Wasze życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie krok po kroku
w nadchodzącym Nowym Roku.
święta.jpg
Plik ściągnięto 76 raz(y) 32,54 KB
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach
niesie życzenia w anielskich piórkach
niesie w plecaku babki i świeczki
a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych Świąt!
Wszystkim forumowiczom życzę Wesołych Świąt!!!
242_477.gif
Plik ściągnięto 20171 raz(y) 48,21 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-12-22, 20:49
Ja wam życzę Wesołych świąt i smacznego jajka
Wszystkim forumowiczom życzę jak najmniej kontuzji przy stukaniu w klawiaturkę, mało nerwów i dużo zaangażowania w życie i działalność naszego kochanego ( ) forum...
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-23, 14:48
Wszystkim życzę szczęśliwych i wesołych świąt oraz udanej zabawy sylwestrowej.
Postanowiłem zostać nietypowym Mikołajem i mam mały prezent dla niegrzecznych forumowiczów
Osobom które aktywnie uczestniczą w naszym forum (piszą posty) zabieram po 1 ostrzeżeniu.
Nominowane osoby: dianawiel, tomow , Rybak, mareks, Collina, Mateusz, Zygmunt Stary.
Jeżeli kogoś pominąłem przy usuwaniu ostrzeżeń proszę o kontakt.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-12-23, 15:43
Wszystkie życzenia są tak piękne i szczere, że mnie pozostaje się tylko dołączyć do nich.
Spotkajmy się po świętach, tutaj na tym forum; zdrowi, uśmiechnięci, szczęśliwi, i z życzliwym nastawieniem do pozostałych forumowiczów, których powinno przybywać i przybywać i…… .
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANI
bałwanek.gif
Plik ściągnięto 20060 raz(y) 18,01 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum