Wysłany: 2008-02-26, 19:44 "Taniec z gwiazdami": oficjalna lista uczestników
Cytat:
Znamy już uczestników 7. edycji "Tańca z gwiazdami". Show startuje już 2 marca!
Na parkiet wkroczy 14 par. Swoich sił w tańcu spróbują gwiazdy dużego i małego ekranu, a także sportowcy. Na parkiet wkroczy m.in. Katarzyna Figura. Zatańczy również Mariusz Pudzianowski. W walcach wirować będą także Magdalena Walach i Tamara Arciuch. Nie zabraknie również Michała Lesienia i Roberta Janowskiego.
W tajniki sztuki tanecznej gwiazdy wprowadzane będą przez profesjonalistów, wśród których znajdziemy tancerzy znanych już z poprzednich edycji. Rafał Maserak zatańczy z Katarzyną Figurą. Magdalena Soszyńska z Mariuszem Pudzianowskim, a Kamila Kajak z Tomaszem Schimscheinerem. Znanych nazwisk nie zabraknie. Emocji też. Start już w najbliższą niedzielę wieczorem.
Program reżyserować będzie Wojciech Iwański. Za choreografię odpowiedzialny będzie Augustyn Egurolla.
Poniżej przedstawiamy pełną listę uczestników:
Tomasz Schimscheiner i Kamila Kajak
Elisabeth Duda i Mario Di Somma
Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska
Robert Janowski i Anna Bosak
Magdalena Walach i Cezary Olszewski
Marina Łuczynko i Michał Uryniuk
Małgorzata Socha i Robert Kochanek
Michał Lesień i Katarzyna Krupa
Łukasz Zagrobelny i Anna Głogowska
Wojtek Łozowski i Blanka Winiarska
Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki
Marek Kaliszuk i Nina Tyrka
Agnieszka Cegielska i Żora Koloryov
Katarzyna Figura i Rafał Maserak
dokładnie o tym samym pomyslałam jak zobaczyłam liste osób. Jestem bardzo ciekawa jak pójdzie mu taniec Jakoś nie moge sobie tego wyobrazić.
A tak w ogóle to wiekszości tych "gwiazd" nawet nie znam
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Faktem jest, że nie oglądam już z taką częstotliwością jak pierwszych edycji, ale... chciałabym tak umieć brykać, żeby mnie tak partner wziął i .... ech jakąś ognistą rumbę ....
Ja też. Może wyjdzie z tego taki "żart sceniczny".
"Taniec z gwiazdami" powraca, więc znowu trzeba będzie sobie rezerwować niedzielne wieczory na ten program. Najbardziej cieszy mnie fakt uczestniczenia w 7. edycji Roberta Janowskiego. Sympatyczny z niego człowiek, lubię go za sposób bycia po prostu.
Sympatyczny z niego człowiek, lubię go za sposób bycia po prostu.
pozazdrościć takiej znajomości
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-02, 16:29
Nie oglądam tego programu... bo mi się nie podoba
Jednak powiem Wam jedno... Pudzianowski może was wszystkich zaskoczyć. Oprócz tego że jest niesamowicie silny i może tą kobitką powywijać jak husteczką to ma znakomitą koordynację ruchową (trenuje karate a wiadomo że karate polega na koordynacj ruchów).
Tak więc stawiam na Pudziana
Niestety osobiście go nie znam... Ale już od dłuższego czasu śledzę programy, które prowadzi, zarówno w telewizji, jak i w radiu, przeczytałam również kilka wywiadów i po prostu polubiłam go. Robert Janowski wydaje się być bardzo spontanicznym człowiekiem, a ja darzę sympatią ludzi, którzy potrafią w show-biznesie być sobą.
hmm to już dziś wieczorem okaże się jak tam "tańcują" gwiazdy...
Hehe, Pudzian był bardzo zabawny w tańcu
Faceci 'gwiazdy' spisali się całkiem całkiem. Ciekawe jak za tydzień poradzą sobie panie.. Najbardziej jestem ciekawa jak Kasia Figura będzie wywijać
Więc nie ryzykowałabym takiej opinii na podstawie tego co widzimy w TV czy czytamy w wywiadach
Dzięki za radę, ale w tym przypadku akurat z niej nie skorzystam.
Jeśli ktoś wydaje mi się sympatyczny po prostu lubię go i tyle. Dla mnie nie ma sensu zastanawiać się, czy jest znakomitym aktorem i ciągle udaje dobrego człowieka... Myślę, że w show-biznesie jednak są jeszcze szczerzy, prawdziwi ludzie, których zachowanie nie jest "pod publikę". Podobnie dzieje się w życiu codziennym, gdzie na każdym kroku spotykamy fałszywe osoby. Po kilku rozmowach, nawet po kilku latach znajomości okazuje się, że kogoś nie znany od jego prawdziwej, naturalnej strony. I czy z powodu świadomości tego faktu warto mieć ciągle wątpliwości w ocenie każdego człowieka i nie dawać ludziom możliwości zdobycia zwykłej sympatii...
No trudno.. może zbyt mocno wierzę w ludzi... Ale dobrze się z tym czuję i już. A kiedy będę słuchać Roberta Janowskiego w RMF FM, oglądać w "Jaka to melodia?", czy teraz w "Tańcu z gwiazdami" pomyślę sobie "fajny z niego gość", a nie "kto tam wie jaki on jest naprawdę, pewnie udaje"... Taka już jestem.
Marta napisał/a:
Hehe, Pudzian był bardzo zabawny w tańcu
No z lekka. Magda Soszyńska-Michno ma zawsze ciekawie - jak nie Bryndal to Pudzian.
Dzisiaj dopiero wystartowali mężczyźni... Zobaczymy, co kobiety pokażą za tydzień!
karcia
świat iluzji jest dobry, wygodny..., ale tylko czasami. Wszystko jest dla ludzi, i właśnie takie gwiazdki jak Janowski również "jest" dla nas i dzięki nam. Ważne by umieć odróżnić tą płynną granicę jaka jest między światem- nazwijmy go WIRTUALNYM, a rzeczywistym. Jest pewna różnica między okłamaniem kogoś "na żywo", a przez ekran TV, a raczej trudność/ łatwość z jaką przychodzi dane KłAMSTWO.
Ja również wierze w człowieka, ale tego któremu mam okazje spojrzeć prosto w oczy...
Wracając do głównego wątku:
mam już kilka TYPóW, którym na pewno będę kibicować. Biedny Pudzian wczoraj się troszkę spocił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum