Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-04-10, 20:33 Spoty fotograficzne
Witam. Wiosna juz jest! niebawem lato. Temat ten założyłem z myślą o Was fotogafikach ( amatorach jak i profesionalistach) Chciałbym, aby w tym temacie można było zamieszczać zdjęcia z naszych spotkań w plenerze. Każdy będzie mógł się pochwalić swoimi osiągnięciami.
Najwyższy czas zorganizować jakiś plenerek, zapraszam wszytkich, którzy posiadają aparat i mają zamiłowanie do fotografiki.
Nie chciałbym narzucać terminu, więc proszę o propozycje. ( jak dla mnie i pewnie dla wszystkich co jakiś czas w weekend, sobota lub niedziela) .
Zapraszam i pokażmy jak widzimy otaczający nas świat przez obiektyw aparatu.
PS. Co o tym myślicie
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2008-04-10, 21:09
Jestem za czterema łapami
moze sie wreszcie czegos naucze
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
mam nadzieje że to nie tylko spot dla posiadaczy lustrzanek
Nie tolerujemy tylko czegoś w telefonach komórkowych, co szumnie nazywa się aparatami Poza tym, wszystko czym da się zrobić zdjęcie łącznie z właścicielem mile widziane Modele/modelki również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum