Wysłany: 2008-06-08, 20:24 Historyczne zwycięstwo Kubicy
Robert Kubica wygrał wyścig o Grand Prix Kanady na Gilles Villeneuve Circuit w Montrealu. To pierwsze zwycięstwo Polaka w historii występów w Formule 1.
Grand Prix to jednak wielka loteria połączona z umiejętnością jazdy. Chociaż jak widzieliście umiejętność jazdy została tutaj na drugim miejscu - przykład: podczas wyjazdu kubicy z pitstopu.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-06-09, 17:06
Rok temu po kraksie Kubicy na tym właśnie torze, stwierdziłem że Robert przestraszy się prędkości i będzie po…… emocjach. Dzisiaj z przyjemnością chcę „odszczekać” te słowa i przeprosić Wielkiego Kubicę, że śmiałem w ogóle tak pomyśleć .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-09, 17:23
Kubica jest debeściak!!!
Hamilton jest kiepściutki psychicznie. Jak stracił dwie pozycje w pitstopie to nie wytrzymał napięcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum