Wysłany: 2008-06-26, 16:05 Gdzie mozna dobrze zjesc?
Witam, chcialbym abyscie polecili mi jakas fajna knajpke gdzie mozna dobrze zjesc i nie tylko pizze czy cos tym stylu; dokladniej moja dziewczyna wraca niedlugo i chcialbym jej urzadzic niezapomniane powitanie, zalezy mi aby nie bylo w tej knajpce tzw. 'holoty' , aby menu bylo dosc obszerne, alby atmosfera byla przyjazna czyli cos dla dwojga, mile widziany romantyczny nastroj. Prosze o namiary i wasze opinie na ten temat chodzi o taka knajpke w Wieluniu lub jego okolicach, jest to dosc pilne wiec licze na was
Pozdrawiam
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Taki temat już był u nas na forum, lecz jak widzę został zamknięty.
No cóż, zostawiam zatem ten jako aktywny o tej samej treści co już był.
Swoją drogą na spokojną romantyczną kolację polecam restaurację w Zajeździe Boryna, naprawdę wyśmienita kuchnia.
Natomiast po kolacji polecam dobrą rozrywkę w klubie Testa Rossa, który posiada też bardzo dobrą kuchnię, która świadczy swe usługi w każdy dzień tygodnia oprócz sobót.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-06-26, 17:38
Jaro napisał/a:
Swoją drogą na spokojną romantyczną kolację polecam restaurację w Zajeździe Boryna , naprawdę wyśmienita kuchnia.
Kuchnia faktycznie REWELACYJNA
Oprócz Boryny, polecam również LATAKIĘ, również bardzo dobre jedzonko... Jeśli chodzi o atmosferę, to za dużo się mówi o szefostwie, by być w miarę obiektywnym. Ale dla Ciebie nie powinno to być odczuwalne
Wiecie chce naprawde zaaranzowac cos wyjatkowego cos czego wogole sie nie spodziewa kasa nie ma znaczenia to bedzie jej powrot jak i wynagrodzenie tego ze, ze mna wytrzymuje i potrafi mnie zaakceptowac takim jakim jestem......latakia ehhh... wolalbym cos w stylu boryny na poboczu cos spokojnego a ewentualnie pozniej potym sie rozerwac jak w TR.....
*w ogóle
*po tym
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2008-06-26, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
w tej borynie zawsze znajdzie sie miejsce przy stole dla dwojga czy lepiej pofatygowac sie o rezerwacje??
Bo chcialem wszystko zrobic u siebie w domu tyle ze no niestety moje umuejetnosc kulinarne nie stoja na az tak wysokim poziomie jaki chce aby ja spotkal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum