Poszukuję piosenki carina - carina's song, kilka razy emitowana w RZW, kawałek instrumental utrzymany w spokojnych rytmach meksykańskich, latynoskich. Zależy mi na innych piosenakch tego typu, takze na muzyce filmowej. Prosze o linki bo ostatnio wpadła mi w ucho ta muzyka
Jak czytam taki tekst czy to nie jest piractwo to mnie szlag trafia! Człowieku obudź się! Oglądanie youtube na piractwo nawet zakrawa bo większość materiałów jest tam zamieszczona bez zgody autorów! Sama pewnie nie masz wszystkich programów/mp3/filmów legalnych a czepiasz sie innych... Nie podoba się temat, narusza Twoją hierarchię wartości to go ignoruj...
Poszukuję piosenki carina - carina's song, kilka razy emitowana w RZW, kawałek instrumental utrzymany w spokojnych rytmach meksykańskich, latynoskich. Zależy mi na innych piosenakch tego typu, takze na muzyce filmowej. Prosze o linki bo ostatnio wpadła mi w ucho ta muzyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum