Wie ktoś może, gdzie można naprawić aparat cyfrowy? Wpadł do piasku i obiektyw nie chce się ani całkowicie zamknąć ani otworzyć. Podejrzewam że trzeba to przeczyścić, ale sama nie chcę kombinować. Gdzie można znaleźć kogoś, kto to zrobi?
yampress, kupiłam aparat przez allegro, nie wiem gdzie jest najbliższy serwis..
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-05, 21:25
Marta Proponuję przejrzeć kartę gwarancyjną lub insrukcje obsługi. Tam powinny być podane adresy autoryzowanych serwisów. Raczej na pewno nie zrobią tego na gwarancji.
Jeżeli nie masz żadnej z tych kart to napisz co to za aparat może coś się znajdzie
Wiem że swojego czasu to P. Kuźnik woził aparaty do serwisu (foto w Stodole na Placu Legionów)
Ja swój oddałem w dobre ręce do Łodzi na Piotrkowską 85. Telefon do nich: 042 63 99 289.
Naprawdę polecam ten serwis, robią fachowo i rzetelnie. Przy usterce mojego aparatu wyczyścili mi wszystko gratis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum