Sobota:
DJ Kris, Hazel, Alien, KC, Tiddey, oraz zagraniczni wykonawcy a tagrze dj-e z protka oczywiscie wybrani
Niedziela:
Dance Party
dj-e z sal dance Z protka
*PISCIE CO O TYM SADZICIE LICZE NA WASZE KOMENTARZE POZDRAWIAM
*różnej
*Lehre
*Piszcie
Po pierwsze, popraw swój poziom ortografii, zwracając również uwagę na znaki interpunkcyjne, po drugie nie pisz z włączonym Caps Lock-iem, wszyscy Ciebie słyszą.
J.
także
red
Ostatnio zmieniony przez red 2008-08-07, 20:53, w całości zmieniany 4 razy
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-06-18, 07:21
Sory to jakiś żart?? Jeśli jesteś prezydentem to proszę bardzo zapraszaj Ich Nie wiem czy ktoś w ogóle by się zgodził na takie coś
I po drugie: w Bolesławcu masz za mało miejsca...Tym bardziej przy murach - ludzie by pospadali w dół ( przy małej pomocy alkoholu ).
Chociaż na co dzień słucham różnych odmian muzyki elektronicznej a od święta R.A.T.M., czy Audioslave to jakoś sobie nie mogę wyobrazić takiego spotkania aż tak różnych kultur. Pomysłodawcy życzę duuuużo powodzenia w organizacji czegoś takiego w takim miejscu jak Bolesławiec.
A tak w ogóle Kombi na scenie z KSU czy Farbenami?? Tiddey obok dj-ów z protka?? Jak dla mnie to pomyłka.
Masz bardzo fajny pomysł MARTEN i w pełni go popieram:)!!! Tylko żeby zorganizować taki koncert to trzeba mieć naprawdę ogromne fundusze i przede wszystkim dobrych sponsorów na rozuch tego wszystkiego!!!
Ale pomysł jest świetny
G R A T U L A C J E!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum