Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-03-20, 19:40
Moim skromnym zdaniem, to koryto rzeki Warty i jej okolice. Począwszy od Działoszyna, a na Konopnicy zakończywszy. Najdłużej jednak można się zatrzymać i popstrykać w okolicach Kamionu.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-20, 19:51
A może "Dołek" na Widoradzu
Na forum zamieściłem kilka fotek które kiedyś tam wykonałem. Zapraszam do obejrzenia
Dolina Prosny
Ponizej zamieszczam mapke oraz widok na doline Prosny w naszym wojewodztwie. Mozna sie takze wybrac na jej drugi brzeg do wojewodztwa Opolskiego Warto odwiedzic okolice Byczyny, a szczegolnie Roszkowic, gdzie 24 stycznia 1588 r. hetman Jan Zamojski rozbił wojska pretendenta do tronu polskiego, arcyksięcia Maksymiliana Habsburga. Z tych dosyc wysoko polozonych terenow rozprzesciera sie wspanialy widok na.. Powiat Wielunski. Warto pamietac, ze Prosna w historii stanowila granice Polsko-Niemiecka. Z tego czasu zachowalo sie jeszcze kilka kamieni granicznych. Tak wiec, Prosna to nie tylko wspaniala przyroda i piekne krajobrazy, ale tez bogata historia.
To byloby tak w wielkim skrocie.
Polecam
dolina prosny.jpg Zdjecie wykonal Stefan Karnicki
Plik ściągnięto 119 raz(y) 18,34 KB
dolina prosny mapa.jpg pobrano z www.gornaprosna.pl
Ostatnio byłam własnie robic na dołku w Widoradzu i byłam zadowolona, rybacy fajnie się prezentują;p Ale generalnie tez mam ten problem i szukam takich miejsc:)
_________________ Czysta amatorszczyzna...
Amatorszczyzna którą lubię;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum