Wysłany: 2005-11-18, 23:28 TEST APARATÓW CYFROWYCH - LUSTRZANEK
Zacytuje początek artykułu:
"Test porównawczy - pięć tanich lustrzanek i zaawansowany kompakt
Nikon D50, Canon EOS 350D, KonicaMinolta Dynax 5D, Pentax istDs, Olympus E-500, Sony Cyber-shot R1 - tak wygląda półka sklepowa dobrze zaopatrzonego sklepu fotograficznego. Który zatem wybrać? Zapraszamy do lektury testu porównawczego, w którym postaramy się przybliżyć podstawowe różnice przedstawicieli klasy popularnych cyfrowych lustrzanek i zaawansowanego kompaktu."
ciesze się że mam najlepszą na świecie lustrzankę cyfrową na świecie
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-25, 19:37
Wiem, ze na forum zaglada sporo osób profesjonalnie zajmujących sie fotografiką. Napiszcie co sadzicie o aparacie Panasonic Lumix - szukam aparatu dla amatora i laika w dziedzinie fotografii, przyda mi się pare dobrych rad tylko prosze bez tekstów typu pole krycia, priorytet migawki, matryca, tudzież bulb, bo i tak nie zrozumiem Praktycznie i po polskiemu, na co zwrócic uwagę wybierając aparat cyfrowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum