Witam mam nadzieje ze temat odwiedzany nie chcialem zakladac nowego tematu, wiem jak to denerwuje adminow < sam jestem moderatorem xD >takze uderzam tutaj
Chcialbym zorganizowac ogolnopolski zlot kibicow Bayernu M. Pisze tutaj poniewaz wasze miasto ladnie wygladalo na mapie a tak na serio to potrzebowalem znalezc jakies miejsce w miare blisko centrum ale niezbyt daleko od Slaska, skad jest najwiecej kibicow
Takze mam pytanie jak wyglada Wielun ' od srodka ' ? nie zauwazylem zadnego jeziorka w waszych okolicach, ale rowniez nie powiekszalem mapki tak bardzo, takze jakis mniejszy akwenik mogl mi umknac bo szukam jakis rozrywek, a jeziorko wydaje sie byc idealne na lato no i ogolnie, czy jest to miasteczko na tyle turystyczne ze mozna wynajac jakies domki na weekend ? chcialbym zebyscie zrobili delikatna reklame swojego miasta bo troche juz o Wieluniu slyszalem, ale nigdy konkretnie ;P
dodam ze jestesmy bardzo spokojnymi kibicami nie w glowach nam burdy i zaczepki takze obawiac sie nie musicie
pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz
Wydzielone z działu 'O Wszystkim...'
Jaro
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2009-06-03, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum