hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-07-12, 20:10
Widac, ze nowy serwer rusza z kopyta. Szkoda tylko, ze serwer jest nielegalny. Stawianie serwerów non steam łamie licencje firmy Valve. W skrócie - piracicie.
Widac, ze nowy serwer rusza z kopyta. Szkoda tylko, ze serwer jest nielegalny. Stawianie serwerów non steam łamie licencje firmy Valve. W skrócie - piracicie.
Od zawsze miałeś Steam? Bo ja kupiłem dopiero po roku gry, trzeba mieć gdzie grać ;p
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-14, 01:27
Racja Chudyy ale bynajmniej nie powinno się reklamować. Wiem że też jak miałem ns-a było to normalne ale dziś nawet przez myśl by mi nie mogło przejść żeby StrzelnicaWieluń była nonsteam.
Btw. gra ktoś może w Combat Arms? Bardzo fajna i co najważniejsze całkowicie darmowa alternatywa dla Counter Strike'a. Gram od czasu do czasu już od paru miesięcy. Dużo graczy z całej Europy, ciekawe tryby gry i mapy, dobra (jak na darmową grę) grafika.
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum