Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 252 Piwa: 2/3 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-04, 11:51
Ja nie wiem czy coś robią tam u siebie czy mi się modem psuje albo wiesza?? Raz chodzi bardzo fajnie i szybo bo mam 3MB a raz nawet do prędkości 20kb/s nie dociągnie zamiast 360kb/s
swoją drogą teraz tez kiepsko chodzi a godzinę temu śmigał aż miło...
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-08-04, 12:31
Ja mam w pracy internet z TZG i do godziny 12 jeszcze w miarę szybko chodzi, ale później z godziny na godzinę jest coraz gorzej. Przed 16 odświeżenie strony trwa około minuty lub więcej...
Chyba coś robią bo u mnie w nocy dobrze chodzi a w dzień to zależy teraz... (kilka dni temu chodziło wszystko bardzo fajnie) więc jeśli w dzień działa kiepsko a w nocy ok to albo coś robią albo coś nie jest tak lub jest przeciążony. zresztą w tamte wakacje bodajże tez tak było.... a oni i tak nigdy o takich sprawach nie informują a mogliby choćby na swojej stronie czy w rachunkach
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 252 Piwa: 2/3 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-12-29, 14:48
Dokładnie, od 15 awaria do około 19. Słabo chodzi już od ponad tygodnia a od wczorajszej awarii jeszcze gorzej, pingi są bardzo duże do tego jak pinguje maskę podsieci ich główną to w ogóle nie odpowiada od wczoraj. Nie wiem co oni tam zaś porobili znając ich będzie tak pewnie długo...
Dodajmy jeszcze to że od tygodnia prędkość netu jest żenująca a co do pingów jeszcze jakieś 2 tygodnie temu były to 4ms czyli idealne a teraz są nawet powyżej 1500ms albo i wcale nie odpowiadają, Tragedia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum