Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2009-12-20, 21:12
Czytam, że można kupić
"...Szanowni Państwo,
film "Wieluń 13 cegieł" jest spontaniczną, społeczną inicjatywą. Stworzyliśmy go nie dla zysku, ale z odruchu serca. Wyłożyliśmy na to własne środki finansowe.
Pozytywny odbiór filmu a także wiele niesamowitych, wartościowych kontaktów i relacji, które przy tej okazji nawiązaliśmy, skłaniają nas do podjęcia kolejnych działań tego typu. Jednak teraz możemy poświęcać już tylko nasz czas i energię - dlatego prosimy o wsparcie naszych działań.
Każdy chętny może otrzymać płytę dvd z filmem, w zamian prosimy o finansowy datek. Nie określamy jego wysokości, prosimy jednak pamiętać, że produkcja jednej płyty oraz koszt wysyłki na terenie kraju to dla nas koszt 15 zł, a na terenie Unii Europejskiej 20 zł.
Będziemy głęboko wdzięczni za wsparcie w każdej wysokości i postaci.
Swoją ofiarnością przyczynią się Państwo do szlachetnego dzieła upamiętniania świadków naszej historii oraz edukowania przyszłych pokoleń. "
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2009-12-21, 12:12
Reptile napisał/a:
wiem o tym że mozna kupic ale bylbym wdzieczny jak ktos by mi podal film do sciagniecia
Ja rozumiem oszczędności, ale 15 zl za film + przesylka to nie majątek...( w sumie ile, 5 piw czy 2 tanie paczki papierosów)
I jakby nie patrzeć tak jak każdy za swoją pracę oczekuje jakiegoś wynagrodzenia, tak jak pewnie i twórcy filmu... Może więc poświęć się i zamiast szukać za frajer, to jednak zakup... Chyba, że lubisz, jak "dyma się" pracownika, twórcę etc. na wynagrodzeniu...
Zwłaszcza, że środki pozyskane ze sprzedaży filmu mają trafić:
Cytat:
Poprzez ten film chcemy uzyskać wsparcie na rzecz realizowania przez nas kolejnych dokumentów, z udziałem żołnierzy Generała Andersa, "Polski Podziemnej", Armii Krajowej, Sybiraków, Lwowiaków, więźniów oświęcimskich oraz wszystkich BOHATERÓW POLSKI czekających na zapis. Pomóż nam, zamów film!
Film naprawdę polecam. Jest bardzo ciekawie wykonany. Oglądałem go na premierze w naszym kinie
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum