Witam.
mam niewielki problem z myszką, a mianowicie guzik skrola działa tylko w 50% tzn : nie przesuwa bocznych pasków np przy przeglądarce, czy można to samemu jakoś naprawić Grzebiąc w myszce ?? W skrolu nie ma charakterystycznego przeskoku suwaka któremu zawsze towarzyszy dźwięk. Tylko samo wciśniecie scrola działa.
Model : a4Tech
Możesz rozebrać... może Ci się włosy wkręciły w trybik (nie wnikam co robisz przed kompem i skąd te włosy) Możliwe też, że wyskoczyła Ci ośka z prowadnic. Otworzysz to powinieneś wiedzieć, gdzie tkwi problem.
wszystko wygląda normalnie bez połamanych części, z myszki nic nie wyleciało
Myszka to : Evolution Oscar X755 Extra Fire X7
Scrol nie jest połamany,ani pęknięty
fernik to był leciutki wstrząs a nie spotkanie z glebą lub ścianą. Na szczęście to nie był jakiś szczególnie ważny guzik więc przeboleje że jest sprawny w 1/2, Ale z drugiej strony kupiłem myszkę do gier sieciowych. jeszcze nigdy w żadnej myszce mi scrol nie padł jak w tej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum