Wysłany: 2010-01-24, 00:49 "W ile czasu?" Wieluń - Opole
Ktos moze powiedziec ile orientacyjnie jedzie sie teraz autem do Opola przez Olesno i lub Kluczbork? Dawno nie jechalem a jest mi to potrzebne Bez glupich odpowiedzi poprosze, tylko konkrety. Jazda przepisowa przez wioski.
Z tego co pamiętam, to jazda odległościowo jest bardzo podobna, czasowo również, ale nie podam Ci czasu, bo w paru przypadkach do Opola trasę robiłem w nieco ponad godzinę, więc na pewno omijałem przepisy
Jednakże wg Zumi wylicza przepisowo:
Długość trasy: 87.3km
Szacowany czas przejazdu: 1h 35 min
Odleglosciowo to jest blizej przez Olesno troche. Pytam bo dawno nie jechalem i bylo mi to potrzebne, dzieki
_________________ Worldwide Trance Community..
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-01-24, 20:28
1,5 godziny spokojnie przez Kluczbork dojedziesz , nie łamiąc za bardzo przepisów ... w sumie zleży gdzie do Opola ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2010-01-24, 21:33
Jeśli pojedziesz przez Olesno będziesz troszkę szybciej, bo droga krajowa
biegnie przez Kluczbork i tamtędy jadą wszystkie TIR'y, a sam wiesz ile
czasami trwa wyprzedzenie takiego pojazdu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum