Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-07, 21:13
byłam... no i co, nie lubię masówek.. nie lubię jak nie ma gdzie usiąść na spokojnie napić się czegokolwiek... nie lubię takiego ścisku... ogólnie jestem na nie;/
ja przez pewien czas jeździłam tam co tydzień,ale przez ostatni rok pojawiłam się tam pare razy.to już nie jest to samo co kiedyś...:(:(:(:( może czas pomyślec nad nową dyskoteką...... )
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Zwłaszcza dawne niedzielne wypady były bardzo przyjemne
Owszem bardzo bardzo udane ale tylko niedziele !!! Ale jak w każdym klubie jest okres gdzie są udane imprezy - taki okres już minął w Protectorze i to nie tylko tym w Białej !!!!
ale o broszkach podobne rzeczy słyszałam...pełno dzieci i do tego chamstwo...
[ Dodano: 2007-03-08, 01:20 ]
w niedziele byłam tylko raz i się przeraziłam ilością osób.i do tego jeszcze sale techno zamkneli o 24.00 i wszystkich przeniesli na dance..
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum