Nie mam dobrego sprzetu do zdjec, a kiedys robilem zwykla cyfrowka i wrzucalem na swoja strone www.wielun.bee.pl. Moze ktoś jest chętny do podzielenia sie swoimi zdjeciami?
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-03-25, 17:33
yampress napisał/a:
Czas założyć temat w którym będziemy umieszczali zdjęcia Wielunia o różnych porach roku ...
Bardzo dobry pomysł I jeśli mogę coś dorzucić, to tym najbardziej wytrwałym zaproponowałbym zabawę pt. „cztery pory roku”. A chodziło by w tym o to, aby wybrać sobie jakieś (zdaniem każdego) ciekawe miejsce i uwieczniać je na przestrzeni właśnie, czterech pór roku; wiosna, lato, jesień, zima.
Znowu chodzi o to żeby robić foty z tej samej perspektywy, wtedy końcowy efekt może okazać się bardzo ciekawy
Możemy już teraz zaprezentować swoje miejsca, które będziemy wykorzystywać przy okazji następnych pór roku. W ten sposób pozbędziemy się kłopotu zapomnianego tematu . A po pierwszym większym śniegu następnej zimy, finał zabawy .
Co wy na to
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-25, 17:51
Silvo napisał/a:
Nie mam dobrego sprzetu do zdjec, a kiedys robilem zwykla cyfrowka i wrzucalem na swoja strone www.wielun.bee.pl. Moze ktoś jest chętny do podzielenia sie swoimi zdjeciami?
Co z tego że nie masz .. Te wszystkie powyższe zdjęcia robione są telefonem komórkowym przeze mnie. Dobry aparat leży w szafie i kiedyś go wyciąnge. Natomiast komórka to mój kieszonkowy aparacik, który ze mną wszędzie chodzi ... przez to w każdej chwili moge zrobić ciekawe zdjęcie ... A teraz chce sobie kupić karte pamięci aby aparacik był pojemniejszy
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-03-27, 17:18
może park?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-27, 21:40
Okolice stadionu fotografowałem kiedyś Olympusem lustrzanką, zdjęcia są na mojej stronie w różnych zakładkach ... trzeba poszukać poza tym mam jeszcze na płycie dvd w swoim archiwum fotograficznym
Tu dla przypomnienia
Ostatnio zmieniony przez yampress 2010-06-01, 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-03-27, 22:11
może i dobre ale dla mnie jakoś fotografowanie tego "parku " jeszcze w nocy nie kręci. Jestem fotografem głównie krajobrazowym i wole nature... troche portretów tez było ..
...ciagle sie rozwijam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum