Jak dla mnie zdjęcie nr 3 jest na plus. Reszta zupełnie do mnie nie przemawia.
W ostatnich zdjęciach postawiłeś na niebo ale mogły by być ciut jaśniejsze rysowanie konturami się sprawdza w wielu sytuacjach ale akurat w tym przypadku mi się nie podoba. Choć temat jest przyznam ciekawie uchwycony.
hmmm troche mogly byc bardziej urozmajcone zdjecia a nie roslina na pierwszym planie a tory zamazane na drugim troche to nudne:) ale zdjecia 10 jak najbardzije fajne:)) lustrzanka je robiles??
Chodzi o to, że chciałem pokazać stację kolejową nie tylko od tej strony, od której każdy ją zna.
Nie wydaje mi się, że ostrzenie na przyrodzie się do tego przychyliło( może to mylić widza co autor chciał pokazać)A może inna pora dnia, inna pogoda ?? To, że tam i ówdzie w tle jest kawałek torów czy innej architektury związanej z tematem raczej się nie przychyliło do tego.
Ogólniej rzecz biorąc zdjęcia robione przy zachodzie/wschodzie z innej perspektywy niż można widok zobaczyć na co dzień zawsze będą ciekawe i atrakcyjne dla widza.
Zdjęcia przyrody na tle głównego tematu wg. mnie stają się głównym tematem.
Tak czy owak ciągle jestem za 10-tką i 11-tką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum