Monitor mam jeszcze z czasów Piasta... co Wy tacy drazliwi jestescie. Byłam nieraz nad morzem, i widzialam tez karteczki, widzialam morze NAWET na żywo. Takze wiem co napisaam i w jakim kontekscie. Dajcie troszke na lus, bo juz nic naprawde nie da sie tu napisac. a wymowne "mmmmm.." miało oznaczac rozamrzenie sie.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-08, 16:29
ależ ja nie jestem wcale drażliwy... Przepraszam jeżeli tak to odebrałaś Ja lubie podyskutować i tyle
Co do widokówek to są one tak obrabiane.
Dzięki Ci za te zdjęcia!! Kocham morze, a te zdjęcia ........... usłyszałam szum fal normalnie!! Nie znam się na fotogtrafii, ale potrafię docenić piękno a to jest właśnie piękne!! Gratulacje
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
No zdjatka nawet nawet uwielbiam zachody słońca mój kolega pięknie maluje mam 3 jego rysunki powieszone w antyramach w pokoju na ścianach właśnie z zachodem słońca
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum