Dominika, przepiękna sukienka Ogólnie uwielbiam sukienki z Victoria Secret, jak można było zauważyć przed moją studniówką Mooże kiedyś będę właścicielką chociaż jednej sukienki z ich bogatej i pięknej kolekcji
Basia, buty też super, uwielbiam takie Lubie obcasiki tylko nie mam gdzie w nich chodzić
A co do internetowej wymiany, chyba nie mam nic godnego uwagi. Zresztą dzieli nas różnica wieku i chyba styl ubioru
ja mam w jednych butach obcas 10 cm i sie nawet niezle chodzi ;p mimo wszytsko bardzo stabilne
W sumie to masz rację, zależy od buta, chociaż ja do tej pory nie mogłam w ogóle trafić na wygodne buty na wysokim obcasie, a ostatnio takie znalazłam, tylko cena mnie trochę przeraziła i nie kupiłam
Marta napisał/a:
Dominika, przepiękna sukienka Ogólnie uwielbiam sukienki z Victoria Secret, jak można było zauważyć przed moją studniówką Mooże kiedyś będę właścicielką chociaż jednej sukienki z ich bogatej i pięknej kolekcji
Basia, buty też super, uwielbiam takie Lubie obcasiki tylko nie mam gdzie w nich chodzić
A co do internetowej wymiany, chyba nie mam nic godnego uwagi. Zresztą dzieli nas różnica wieku i chyba styl ubioru
VS ma też świetne kostiumy kąpielowe, może nie wszystkie, ale są takie perełki, że ho ho
Te butki przymierzałam i powiem wam, są tak wyprofilowane, że można w nich biegać, tylko były czarne a ja szukam niebieskich, także muszę do innego miasta skoczyć, jedyny problem, że w nich to ja mam ponad 184 wzrostu a nie lobię patrzeć z góry na innych ;p
Ale do pracy się nadają idealnie, jak tylko znajdę niebieskie to kupuje, jakby ktoś widział w którymś sklepie Zary to dajcie znać
To wysoka w nich będziesz Muszą być bardzo wygodne, skoro piszesz,że można w nich biegać nawet
A Zara jest w Łodzi w GC?Kiedyś trochę mieszkałam w Łodzi, ale nie pamiętam czy jest?Ja będę za jakieś dwa tygodnie w Łodzi, to może zajrzę.
Temat jest fajny, ale ja niestety na wymianę się nie mogę pisać z prostego powodu: raz na kilka tygodni moja siostrzenica szpera w mojej szafie i po prostu ubrania w których już nie chodzę sobie przywłaszcza
Ale jakby któraś z was chciała coś sprzedać, to kto wie....
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Zara jest w Łodzi i w Galerii i w Manufakturze. Podobno w okolicach 26.06 mają być fajne wyprzedaże. Dowiem się dokładnie. Na chwilę obecną nie mam czasu, by sprawdzić czy są buty, ale zapytam znajomej.
Zakupiłam już inne szpileczki piękne różowe 10 cm od Massimo Poli, wydałam tyle co na te z zary więc narazie z nich rezygnuję, chociaż nad tymi wyprzedażami warto się zastanowić
Co do wymiany, nie mam czasu porobić fotek zdjęć, ale postaram się nadrobić
A ja mam do wymiany ewntualnie sprzedania dwie pary bucików. Założone tylko raz na wesele. Dla mnie są za wysokie. Na weselu wytrzyałam w nich ale niestety to nie butki dla mnie choć są bardzo ładne, obydwie pary.
Srebrne sandałki Clary Barson, rozmiar 38 i czarne elegankie buciki z satynki, wykonczone falbanką, rozmiar 38
srebrne buty3a.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 53,74 KB
srebne buty2a.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 51,8 KB
srebne butya.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 47,71 KB
czarne buciki3a.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 66,5 KB
czarne bucikia.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 52,87 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum