Dominika, to w Sanmedzie przyjmuje za free?:) Jak wyglądają zapisy?Jezeli jestem zapisana do Medyka,to mogę sie zapisać do tego ginekologa w Sanmedzie?Jak długo się czeka?Jak to wszystko wygląda?
Co do mężczyzny,to byłam raz-przymusowo, jak leżałam w szpitalu i nie był przyjemny...miałam wrażenie,ze kobiety traktuje przedmiotowo, nie pamiętam nazwiska, nie znałam go, może ktoś kojarzy takiego ginekologa, nie wiem ilu tam ich jest w szpitalu Szczupły,wzrost średni, wiek raczej też średni. To było ze 4 lata temu.
cyt:"Dominika, to w Sanmedzie przyjmuje za free?:) Jak wyglądają zapisy?Jezeli jestem zapisana do Medyka,to mogę sie zapisać do tego ginekologa w Sanmedzie?Jak długo się czeka?Jak to wszystko wygląda? "
Za wizytę się płaci- jakieś 50-60 zł. Dzwonisz, zapisujesz się i idziesz. Nie ma wcale kolejek, albo ja mam takie szczęście.
Ten ginekolog od kwiatuszków i aniołków to Majnert. A ten Twój, to niestety, ale za mało danych. Dyżury w szpitalu może mieć każdy lekarz.
Dziękuję Wam za rady, byłam dzisiaj u doktora Wujca w eskulapie. Bardzo sympatyczny i rzeczowy facet. Niestety nie usłyszałam tego co chciałam, ale to już nie jego wina.. W każdym razie jeśli chodzi o usg piersi to polecam tego doktora. Koszt: 50 zł.
USG niekoniecznie musi wykonać ginekolog. Praktycznie każdy lekarz moze to zrobić.
Ja do dr Wujca nie mam zastrzeżeń. Zbadał mi piersi, przeprowadził wywiad i badanie. Akurat w moim przypadku trzeba było zrobic dodatkowo biopsję, co też odbyło się od razu.
Wyniki odebrałam po trzech dniach
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-06-23, 14:07
Z tego co wiem jest jeszcze Maria Guła - ona przyjmuje na ul. Sienkieiwcza. Niestety żadna z nich nie przyjmuje na kasę chorych. W Wieluniu bezpłatnie można skorzystać z porady ginekologa tylko w poradni K w szpitalu, ale tam ostatnio przyjmuje tylko 3 lekarzy i to mężczyzn.
Dziewczyny, powiedzcie mi, ile bierze za wypisanie recepty i konsultację co do tego leku dr Górska?Może wiecie, kto bierze najmniej za to?Nie jak za normalną wizytę z badaniem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum