IRA...Na zakończenie dni Wielunia dała czadu...świetny koncert...podobnie zreszta jak we wcześniejszych latach TSA czy Odziału Zamknietego...dla mnie wystepy naszych najlepszych grup rockowych,to strzał w dziesiatke organizatorów...Mile zaskoczył mnie podczas koncertu gitarzysta Piotr Konca wykonujac perfekcyjnie ponadczasowy utwór Zeppelinów "Whole Lotta Love" pewnie nie bylo osoby podczas tego utworu,ktora by nie dała upust swoim emocjom
W niedzielę dotarliśmy dopiero na koncert gwiazdy wieczoru i tutaj mogę powiedzieć, że było naprawdę nieźle. Dobre towarzystwo i sentymentalne 'kawałki IRY dopełniły tego, że wieczór był dla nas bardzo udany.
Rzeczywiście IRA dała swietny koncert^^ żałuję tylko że nie założyłam masywniejszego obuwia, bo trafiłam na sam środek pogo i zostałam nieźle zdeptana (((( apropo! pilnie poszukiwany stojący w poblizu mnie blondyn, długawe włosy, zielona bluza- WAZNE!))))
Manchester też na duży plus, Paranienormalni podobnie.. Generalnie - nie wiem jak sobota, bo nie byłam, ale niedziela zdecydowanie udana;))
Rzeczywiście IRA dała swietny koncert^^ żałuję tylko że nie założyłam masywniejszego obuwia, bo trafiłam na sam środek pogo i zostałam nieźle zdeptana (((( apropo! pilnie poszukiwany stojący w poblizu mnie blondyn, długawe włosy, zielona bluza- WAZNE!))))
Manchester też na duży plus, Paranienormalni podobnie.. Generalnie - nie wiem jak sobota, bo nie byłam, ale niedziela zdecydowanie udana;))
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-16, 15:22
Mam prośbę do wszystkich, którzy filmowali występy wokalistów podczas Dni Wielunia - wrzućcie swoje filmy na youtube, bo jest wiele osób, które nie mogły być tam na żywo i na pewno te osoby chętnie by obejrzały co się działo A z TVK wiadomo jak to jest. Na przykład na IRZE już ich nie było. Z góry dzięki.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-16, 16:00
Papa D - zespół dał dobry koncert. Mimo że nie znam wielu ich kawałków, przypadli mi do gustu. Zamierzam zapoznać się bliżej z ich repertuarem. Kto chce się bawić ten będzie się bawił a nie wiecznie narzekał.
Mam prośbę do wszystkich, którzy filmowali występy wokalistów podczas Dni Wielunia - wrzućcie swoje filmy na youtube, bo jest wiele osób, które nie mogły być tam na żywo i na pewno te osoby chętnie by obejrzały co się działo A z TVK wiadomo jak to jest. Na przykład na IRZE już ich nie było. Z góry dzięki.
TVK musze usprawiedliwić bo byli tyle ile mogli, chodzi o to ze menedżer IRY zakazał filmowania oraz robienia zdjęć podczas występu, jednak po rozmowie mogliśmy robić zdjęcia i filmować przez pierwsze 3 piosenki (zresztą takie jest prawo Unijne wiec nie mieli wyboru)
Ostatnio zmieniony przez alagyrd 2009-06-16, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Mnie osobiście się Dni Wielunia nie podobały, czekam z niecierpliwością na Święto Bursztynu:)
Mam tylko nadzieje,że bedą zanim pójdę do szpitala.
Pozdrawiam wszystkich Ciepło:)
Ferbik dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam:)
najlepszy w niedziele był Bartosz Jagielski (który wygrał konkurs młodych talentów)
jak śpiewał piosenka Czekam na Ciebie to chyba nie było osoby która siedziała pod parasolami tylko każdy chciał zobaczyć kto tak śpiewa...ja osobiście bylem w ogromnym szoku....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum