najlepszy w niedziele był Bartosz Jagielski (który wygrał konkurs młodych talentów)
jak śpiewał piosenka Czekam na Ciebie to chyba nie było osoby która siedziała pod parasolami tylko każdy chciał zobaczyć kto tak śpiewa...ja osobiście bylem w ogromnym szoku....
Ja również uważam, że występ Bartka był świetny.
Wydaje mi się, że w pełni zasłużył na swoją nagrodę, bo talent do śpiewania to on rzeczywiście ma.
A mi się podobało wszystko co widziałem, więc i Papa dance, Paranienormalni, Manchester, Ivan Komarenko! Dziwie się osobom, które mówią że im się nie podobało. Skoro z tylu rzeczy nic im nie przypadło do gustu... żenada... Niech lepiej siedzą zawsze w domach
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-19, 14:34
Micu napisał/a:
no niestety służby nagłaśniające nie miały pojęcia jak go można nagłośnić ale cóż..
Ale to przy Podwalu. Bo w w niedziele Bartek również śpiewał przy muzeum i było ok, tam nagłośnieniem zajmowała się firma - a przy Podwalu bodajże WDK. A głos wiem że ma bo już go trochę wcześniej u nas w szkole nagłaśniałem
w niedziele Bartek również śpiewał przy muzeum i było ok
No nie wiem... Na początku w ogóle nie było go słychać, po jakimś czasie dopiero zaczął działać jego mikrofon. Chyba warto wspomnieć o takiej sytuacji, kiedy coś lub ktoś jest chwalony.
Zresztą na początku występu kabaretu jakość dźwięku stawała się chwilami denerwująca... Ja się na tym nie znam, ale słyszę kiedy coś syczy itp. Stałam całkiem niedaleko sceny. Może nie wszędzie odbierano taki sam jakościowo dźwięk, jednak chyba mogło być lepiej.
zostawmy to bez komentarza... na scenie wszystko było wokal i podkład tak mówił Bartosz wiec coś zawalili....skoro na przodzie nie bylo wokalu...a szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum