Wysłany: 2009-06-20, 20:21 Zabiegi na twarz - czyli kosmetyczki w Wieluniu
Jest już o fryzjerach, o kosmetyczkach pewnie też już było, ale zacznę nowy, bo chodzi mi bardziej o to czy w WLN któryś z salonów oferuje u nas peeling chemiczny, bądź masaż i zabieg ultradźwiękami ?
Wiecie jak to jest, w pewnym wieku trzeba zacząć inaczej dbać o swoją cerę, ja uważam, że powoli muszę się zacząć przestawiać na inne kosmetyki i zabiegi, choć moja cera wciąż jest świetna i nie narzekam, jednak profilaktyka to profilaktyka Do tej pory chodziłam, np. na maseczki z alg, peeling czy maseczki nawilżające.
Szukam sprawdzonej kosmetyczki, która wykona jakiś fajny zabieg oczyszczający, bo jedyne co zauważyłam to to, że moja skóra jest ewidentnie zmęczona wszystkimi kosmetykami, cały dzień z makijażem, do tego nasze zanieczyszczone powietrze, szkodliwe promienie słoneczne, a ja chciałabym mojej buzi zafundować jakiś super relaksacyjno-odprężająco-oczyszczający zabieg, możecie coś polecić?
W pierwszej chwili mogłabym polecić p. Elę na Sadach, ale z tym odprężeniem... .
Beauty Planet Łódź Manufaktura. Myślę, że tu zaspokoisz wszystkie swoje zmysły
Używają kosmetyków BABORA.
Z Baborem to bywa różnie, często ludzie mają na ich kosmetyki uczulenie (sama jestem tego przykładem) Fajnie natomiast są kosmetyki Thalgo, Femi, Norel (czekoladowe zabiegi) czy Mary Cohr. Co do salonów w Wieluniu to też jedynie Ela mi się nasuwa, choć możesz spróbować w tym nowym salonie na Mokrej, ale polecić Ci nie mogę, bo nie byłam tam nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum