By się spełniły Twoje życzenia, by się ziściły Twoje marzenia, by uśmiech często gościł na Twej twarzy, byś zdobyła w życiu szczyt swoich marzeń.
Wszystko co chciałabyś by się zdarzyło, wszystko czego pragniesz by Twoim było...
Dominiko!!!
Życzę Ci
byś zawsze miała tylko dobre dni
by zawsze uśmiech dopisywał Ci
byś w opisach na GG, nie pisała "Jak mi źle"
tylko zawsze - "Cieszę się!!!"
W dniu Twych urodzin, W dniu pelnym radosci, Zycze, aby usmiech Na Twej twarzy goscil! Niech sie spelni rychlo Kazde Twe marzenie, A smutek, cierpienie Ida w zapomnienie! życzy Basia
Urody, choć ta przemija życzę Ci.
Sukcesów choć czasem są trudne życzę Ci.
Miłości, choć czasem się przez nią cierpi życzę Ci.
Szczęścia, życzliwości ludzkiej i spełnienia ambicji.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-13, 13:25
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości P
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Jeszcze raz stoktorne dzieki wszystkim za pamieć i zyczenia .... Mam nadzieje ze wszystkie się spełnią. "oczko"
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-13, 23:26
Jeszcze nie jest za późno także składam na Twoje ręce w imieniu swoim i mam nadzieje imieniu wieluńskich zapaleńców motoryzacji najserdeczniejsze życzenia. Przede wszystkim ogromnej satysfakcji z wyznaczonych sobie celów na kolejny rok aby wszystkie założenia zostały w pełni osiągnięte, aby studia nie przeszkadzały w życiu codziennym a jedynie dopełniały tej pozytywnej jak najbardziej całości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum