z mojej strony jedno jest pewne, chciał bym jak najszybciej
nie jest to takie proste jak się wydaje, urzędy i firmy wykończeniowe wcale się nie spieszą dla nich pojęcie kryzysu jest całkiem obce
kogo interesuje że ktoś płaci czynsz itp; jedyny plus jaki jest w oczekiwaniu na to wszystko to, to że możemy poznać wasze zdanie i wasze opnie do których wyrażania cały czas zachęcam
co do pracy to raczej mam już całą załogę która czeka z niecierpliwością na otwarcie no ale kto wie, może się coś jeszcze wyklaruje..
Czary Mary Jaki z Ciebie "biznesman" !! Poradzić sobie nie umiesz z biurokracją ?
A swoją drogą nie jest wcale tak tragicznie, no chyba że ktoś porywa się na głęboką wodę !!
zawsze możesz otworzyć swój lokal, droga wolna tak się składa że biurokracje mam za sobą.
Prawda jest taka że 90 % wyposażenia mam robione pod zamówienie i głównie za tym się czeka, ale co tam Ty wiesz lepiej
Wiec że nie sztuką jest jechać do IKEA i kupić całe wyposażenie hehe na lokal trzeba mieć pomysł i sukcesywnie trzeba go realizować nawet jeśli to ma potrwać.
A na drugi raz jak będziesz szukać zaczepki poszukaj gdzieś indziej bo tu jej nie znajdziesz
mowil ze to nie od niego zalezy, tylko od towaru, pewnie jakby dzisaj przyszlo to jutro by bylo otwarcie:P ja juz czekam:) mysle ze na sierpien bedzie gotowe;>
Otwarcie lokalu przewidziane na 15 sierpnia. Już dziś zapraszam na oficjalną strone www.by-the-way.pl na której będziemy informować o godzinach otwarcia lokalu jak i dokładnym termine startu.
Tak co do strony... Bardzo fajna, ale mało co wkurza mnie tak jak muzyka na stronce. I pierwsze co robię po wejściu to szukam jakiegoś przycisku którym mogę ją wyłączyć. Tutaj nie jest zła, jakieś spokojne dźwięki, ale u mnie prawie zawsze uruchomiony jest winamp albo wieża i dodatkowa muzyka, tak samo jak jak pop-upy, przeszkadza.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
mario's napisał/a:
Jakiego piwa chcieli byście się napić w lokalu ?
PERŁA Pychota
Cytat:
Perła - marka piwa popularnego przede wszystkim na Lubelszczyźnie. Jest produkowane przez Perła Browary Lubelskie. Dostępne jest w butelkach zwrotnych, a także bezzwrotnych o pojemności 0,5 litra oraz w puszkach o takiej samej pojemności.
Piwo to wytwarzane jest przez browar w Lublinie i Zwierzyńcu.
Co do stronki www fajnia muzyczka spox :]
jedno co zauważyłem to jak powiększam okno przeglądarki (Firefox) to napis Copyright przemieszcza mi się na środek stronki....
Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2009 Posty: 118 Skąd: Praszka
Wysłany: 2009-07-21, 22:46
Jeśli chodzi o piwo to nic wyrachowanego - Grolsch albo Beck's.
_________________ Jedną z korzyści bycia bałaganiarzem jest to, że nieustannie dokonujemy fascynujących odkryć.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2009-07-21, 22:50
Jeśli mowa o piwie , TUBORG , choćby kosztowało dziesięć złotych za pół litra to jestem . Człowiek nie wynalazł lepszego
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum