Poszukuję używanych częsci do samochodu renault escpace II. Ma ktoś może na sprzeaż lub wie gdzie można kupić niedrogo w wieluniu badź okolicach. Pozdrawiam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2009-07-18, 22:42
Zależy o jakie części chodzi. Poszukaj w internecie w ogłoszeniach. Czasami można znaleźć na Allegro. Jest jeszcze inna opcja, to kluby miłośników aut francuskich.
Sam jeżdżę "francuzem" i należę do takiego kluby z tym, że nie jest to Renault, więc nie mogę pomóc, a jedynie podpowiadam, gdzie szukać.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
damianos1235, możesz pogadać z tymi, którzy sprowadzają auta, z tego co wiem to części do auta też mogą sprowadzić. Wiem, bo sama czekam na taką część, a raczej gadżet, ozdobę do mojego francuskiego tornada
Francuskie Tornado = Renault Megane II. Wszystkie moje samochody mają nadane pseudonimy artystyczne
Ale nie odbiegając od tematu. Na ul. Młodzieżowej Panowie o nazwisku Łężak sprowadzają auta, wiem, bo to blisko mnie. Części z tego co wiem też są w stanie sprowadzić. Aczkolwiek nie ukrywam, że masz nieco rzadki model Reńki, ale jestem dobrej myśli i życzę powodzenia!
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2009-07-20, 19:35
Jakieś pół roku temu kupowałem części u gościa na Dębcu. Facet rozbiera francuzy. Niestety nie mam numeru telefonu ani domu. Ostatecznie można się w sklepie spytać
W Sieradzu jest facet który specjalizuje się w częściach do francuzów. Niestety nie mam telefonu ani adresu, ale ja albo mój kolega możemy wytłumaczyć gdzie mniej więcej urzęduje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum