Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2009-06-23, 14:34
ulica jak wiele,ostatnio ładniejsza jej część te Planty.Szkoda tylko ze nikt nie pomyślał ze drzewa zasłaniają widoczność dla pieszego chcącego przejść na drugą stronę ulicy i trzeba wyjść do połowy ulicy ,ze zobaczyc czy w ogóle cos jedzie ....
o to nawet nie wiedziałem ze mieszkasz na okólnej poniewaz podejrzewam ze mieszkasz w blokach kolo koło GOBO (komunalna) a ja mieszkam troszke wczesniej niedaleko baszty ;p
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-21, 14:22
Oj dziewczyny, może tego nie widać na pierwszy rzut oka, ale myślę że są na forum osoby które mogą szerzej się wypowiedzieć na temat sytuacji na plantach i na ul. Okólnej Choćby Damianos i Globus, którzy zapewne dobrze znają tamtejsze klimaty
Ja powiem tylko tak - kamera monitoringu miejskiego znalazła się tam nieprzypadkowo
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
o to nawet nie wiedziałem ze mieszkasz na okólnej poniewaz podejrzewam ze mieszkasz w blokach kolo koło GOBO (komunalna) a ja mieszkam troszke wczesniej niedaleko baszty ;p
Wiem gdzie, taki bardziej z boku blok, drzwi lustrzane?;) Blisko polany
Ja na okólnej tak całkiem nie mieszkam, raczej Palestrancka Więcej nie powiem-co za dużo to niezdrowo.
Spooky napisał/a:
Oj dziewczyny, może tego nie widać na pierwszy rzut oka, ale myślę że są na forum osoby które mogą szerzej się wypowiedzieć na temat sytuacji na plantach i na ul. Okólnej Choćby Damianos i Globus, którzy zapewne dobrze znają tamtejsze klimaty
Ja powiem tylko tak - kamera monitoringu miejskiego znalazła się tam nieprzypadkowo
Chyba kojarzę ich obu Choc raczej znam starszego Globusa
Pewnie zdarzają się raz na jakiś czas...ale be przesady, tragedii tam nie ma, od zawsze tu mieszkam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum